about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تکذیب ادعای بلومبرگ

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ داوجونز، ارائه‌دهنده شاخص سهام داوجونز در بورس آمریکا، در خبری گزارش چند روز قبل بلومبرگ مبنی بر فروش اطلاعات سرورهای هک شده توسط هکرها را تکذیب کرد. چند روز پیش، پایگاه خبری بلومبرگ در خبری به نقل از منبعی ناشناس اعلام کرد حمله به داوجونز توسط هکرهای روسی انجام شده و پس از آن هکرها اقدام به فروش اطلاعات مسروقه در فضای اینترنت کرده‌اند. خبری که البته هیچ منبعی از جانب بلومبرگ برای آن ذکر نشد و نگارنده تنها به گزارش منابع آگاه در پلیس فدرال آمریکا، استناد کرد.
پس از آن، شرکت داوجونز این ادعای بلومبرگ را تکذیب کرد و تأکید کرد هیچ سندی از جانب مقامات دولتی و امنیتی مبنی بر تائید این موضوع وجود ندارد. همچنین این شرکت تأکید کرد تمام تلاش خود را برای شناسایی عاملان احتمالی این حمله به کار گرفته است. پلیس فدرال آمریکا و چندین نهاد امنیتی دیگر مشغول تحقیق روی این موضوع هستند. لازم به ذکر است که هنوز مقامات آمریکایی، هیچ گروه یا کشوری را به‌صورت رسمی مسئول این حمله ندانسته‌اند و اتهام زنی به روسیه، تنها بر اساس برخی از گمانه‌زنی‌ها انجام می‌شود.

 

تازه ترین ها
حمله
1405/05/17 - 09:16- جرم سایبری

حمله سایبری به باشگاه راگبی فرانسوی Stade Français

باشگاه راگبی فرانسوی «Stade Français Paris»، پس از حمله سایبری سیستم‌های خود را بازیابی و نشت داده‌ها را بررسی کرد.

هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.