about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تکامل دنیای سایبری از دیدگاه مایکل راجرز

فرماندهی سایبری آمریکا، معتقد است دنیای سایبری، مسیر رشدی را در پیش گرفته است که بشر، ناگزیر به پذیرش همه جوانب آن است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مایکل راجرز، فرمانده سایبری آمریکا و رئیس آژانس امنیت ملی این کشور، معتقد است، نگاه به سایبر در دنیا، در دو سال یا پنج سال آینده، قطعاً با مدل امروزی آن، متفاوت خواهد بود و تغییراتی عمده در این دنیا به وقوع خواهد پیوست.
راجرز در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: «دنیای سایبری، همواره در حال تکامل است. این ایده که ما قصد داریم تا تنها به یک ساختار خاص بپردازیم، نوع خاصی از رزمایش‌ها را انجام دهیم یا مهارت‌های ویژه‌ای را به دست آوریم، به عقیده من، ایده ناقصی است و نیاز به تکمیل دارد.» به تعبیر دیگر، فرماندهی سایبری آمریکا، معتقد است که دامنه دنیای سایبری، بسیار گسترده است و تنها شامل یک بعد خاص نمی‌شود.

این فرمانده ارشد سایبری آمریکا، مدعی شد وزارت دفاع، باید به‌عنوان یک عنصر ثابت و به‌روز مأموریت‌های سایبری، فعالیت داشته باشد و حضوری گسترده در تمام مأموریت‌های ویژه سایبری پیدا کند.
امنیت سایبری و اصول گسترده آن، به اعتقاد راجرز، می‌تواند روشن‌کننده توانایی‌های سایبر برای گرد هم آوردن سازمان‌های مختلف در رسیدن به اهداف گوناگون و مهم باشد.

در بخش دیگری از صحبت‌های این فرمانده ارشد آمریکایی در این زمینه آمده است: «زمانی که ما به آن چیزی که باید از آن دفاع کنیم نگاه می‌کنیم، به چهار محور اساسی شبکه‌ها، پلتفرم‌ها، سامانه‌های تسلیحاتی و اطلاعات می‌رسیم که مهم‌ترین بخش‌های دفاعی در دنیای سایبری هستند. همان‌گونه که ما تلاش می‌کنیم تا آینده را برای خود بسازیم و در آن به‌صورت مشترک با وزارت دفاع همکاری می‌کنیم، تمرکز بالایی نیز بر آن چهار محور اساسی در دفاع سایبری داریم.»

وی ادامه داد: «ما همچنان از خودمان باید بپرسیم که به چه چیزی نیاز داریم تا به تکامل برسیم؟ آینده چگونه خواهد بود؟ اما در این سؤالات، ضرورتاً پرسش در مورد اوضاع کنونی امروزمان وجود ندارد.»
فرمانده سایبری آمریکا، در ادامه گفت: «من خوشحالم که وزارت دفاع آمریکا به فرماندهان و افسران ارشد اطلاعاتی گفته است این ایده که آینده سایبری با گذشته فرق دارد را بپذیرند.»

مقامات آمریکایی، به این موضوع اصرار دارند که در آینده نزدیک، سرعت تحولات حوزه سایبری، بسیار شدیدتر از دنیای امروز خواهد بود و گاهی شیب این تحولات، به حدی زیاد خواهد شد که کشورهای مختلف جهان، قابلیت تطبیق‌پذیری با آن را ندارند.
این تحولات گسترده، مقامات امنیتی کشورهای مختلف، خصوصاً مالکان اصلی فضای سایبری را بسیار نگران کرده و آن‌ها را به فکر یافتن راهکاری برای کاستن از خسارت‌های موجود انداخته است.
 

تازه ترین ها
کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

افزایش
1404/02/14 - 10:42- اروپا

افزایش 70 درصدی حملات سایبری روسیه علیه اوکراین

بنابر ادعای محققان غربی، حملات سایبری روسیه علیه اوکراین ۷۰ درصد افزایش یافته، اما تأثیر کمی داشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.