about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شرکت تویوتا موتورز ژاپن، به دنبال حضور گسترده‌تر در صنعت روباتیک و حمل‌ونقل هوشمند اسرائیل است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ تویوتا پس از سرمایه‌گذاری 14 میلیون دلاری در صنعت روباتیک سرزمین‌های اشغالی، اکنون به دنبال سرمایه‌گذاری بیشتر در زمینه فناوری حمل‌ونقل هوشمند این رژیم هست. این شرکت ژاپنی قصد دارد در زمینه هوش مصنوعی و صنعت روباتیک اسرائیل، به یک قطب بزرگ تبدیل شود.
جیم ادلر (Jim Adler)، مدیر شاخه تحقیقاتی شرکت تویوتاموتورز در آمریکا در این زمینه گفت: «در آینده شاهد تعامل بیشتر تویوتا با بازارهای اسرائیل خواهیم بود. آنچه برای تویوتا حائز اهمیت است، فناوری همراه با ادراک و پیش‌بینی و برنامه‌ریزی است و تویوتا به دنبال گسترش این شاخه از همکاری با اسرائیل است.»

وی ادامه داد: «با فناوری ادراکی، یک وسیله نقلیه بدون راننده می‌تواند ضمن بررسی کامل محیط اطرافش، با برنامه‌ریزی و پیش‌بینی، موانعی مانند عبور کودکی از چراغ‌قرمز را شناسایی کند و از بروز حجم بالایی از تهدیدات جلوگیری نماید. در اسرائیل، نوآوری‌ها و ابداعات زیادی در شبکه تولید اتومبیل‌های نسل جدید وجود دارد.»
کارشناسان اسرائیلی مدعی هستند اسرائیل به مرکز روبه رشد فناوری خودرو تبدیل شده است. البته ژاپن و شرکت‌های وابسته فناوری، تنها مشتریان حضور در بازار اسرائیل نیستند. آلمان‌ها نیز به‌تازگی اعلام کردند که شرکت امنیت سایبری آرگوس را با هدف مقابله با هک شدن اتومبیل‌ها و سامانه‌های حمل‌ونقل هوشمند، از اسرائیل خریده‌اند.

با توجه به رشد سرمایه‌گذاری صنعت روباتیک در خودروسازی و هوشمند کردن خودروها، همچنین استفاده از خودروهای هوشمند برای کمک به سالمندان و افراد دارای نقایص بدنی، تویوتا، خودروهای هوشمند را، روبات‌های بزرگ چرخ‌داری نامیده است که قصد دارد آن‌ها را به‌صورت جهانی گسترش دهد.
پیش‌ازاین نیز، مقامات ژاپنی اعلام کرده بودند با توجه به رشد جمعیت مسن در ژاپن و نیاز به گسترش کمک‌رسانی اجتماعی به این قشر، باید صنعت روباتیک و هوش مصنوعی در این کشور، توسعه یابد.
 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.