about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

دانشمندانی از دانشگاه تگزاس در آرلینگتون خبر از توسعه یک پوست ویژه داده اند که حتی حساسیتی بیشتر از پوست ما انسان ها دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ همین حالا هم پوست های الکترونیکی انعطاف پذیری وجود دارند که می توانند به ربات ها یا اندام های مصنوعی حس تماس بخشند. اما دانشمندانی از دانشگاه تگزاس در آرلینگتون خبر از توسعه یک پوست ویژه داده اند که حتی حساسیتی بیشتر از پوست ما انسان ها دارد.

این « پوست هوشمند » شامل میلیون ها حسگر انعطاف پذیر ریز است که از نانوذراتی از جنس اکسید روی با قطر 0.2 میکرون تشکیل شده اند (برای مقایسه باید گفت که قطر موی انسان در حدود 40 تا 50 میکرون است). هر یک از این حسگرها به صورت مستقل عمل می کنند و به عبارتی نیاز به منبع تغذیه (ولتاژ) خارجی ندارند.

تعداد زیادی از این حسگرها در لایه ای کشسان از مواد شیمیایی و پلی آمیدهای مقاوم در برابر رطوبت بسته بندی شده اند. در نتیجه این نوع طراحی، پوستی محکم، انعطاف پذیر و در عین حال ضد آب تولید شده. هنگامی که حتی فشاری بسیار کم بر پلی آمید وارد شود، حسگرهای در ابعاد نانو می توانند به واسطه خمش آن را تشخیص دهند.

این پوست به میزان فوق العاده ای در مقابل لرزش ها حساس است و در عین حال قابلیت تشخیص تغییرات دما را نیز دارد. این ماده در نهایت می تواند در بازو های رباتیک، انگشت های پروتز دست و یا صدها دستگاه مبتنی بر حسگر دیگر به کار رود. چلیک باتلر از محققان این پروژه از حساسیت های بسیار بالای این حسگرها می گوید:

«این حسگرها بسیار حساس هستند و اگر با بخشی از اثر انگشتتان آنها را بخارانید این فناوری می تواند کمک کند تا هویت فرد شناسایی شود.

تصور کنید با این ربات ها که دانشجویان من به آنها ربات های مودار می گویند، افراد قادر به شناسایی هویت فرد باشند».

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.