about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تولید پهپاد برای شناسایی منشا نشت پرتوهای مضر

شناسایی منشأ انتشار پرتوهای خطرناک و مضر همیشه یکی از چالش‌های مهم بشریت بوده و حالا گروهی از مهندسان جمهوری چک از پهپادها بدین منظور کمک گرفته‌اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از نیواطلس، پهپاد طراحی‌شده بدین منظور یک کوادکوپتر بی‌سرنشین بوده و مجهز به ابزاری تخصصی به‌منظور شناسایی پرتوهای مختلف و ردگیری مسیر جابجایی آن‌ها باهدف یافتن منشأ نشت است.

از این پهپادها می‌توان بعد از وقوع سوانح طبیعی برای شناسایی محل نشت گاز یا تشعشعات رادیواکتیو استفاده کرد. همچنین پهپادهای یادشده قادر به کشف نشت مواد خطرناک مختلف از نیروگاه‌های هسته‌ای هستند.

پهپادهای مذکور بعد از شناسایی موارد نشت، با تعقیب ذرات معلق در هوا، سیر جابجایی آن‌ها را بررسی کرده و در نهایت با سرعت مناسبی محل اصلی نشت را می‌یابند.

قابلیت حرکت و مسیریابی در محیط‌های بسته که استفاده از جی‌پی‌اس در آن‌ها ممکن نیست، مزیت دیگر این پهپادهاست. بدین منظور از حسگرهای خاصی استفاده می‌شود که شناسایی موانع و جلوگیری از برخورد با آن‌ها را ممکن می‌کند.

محققان می‌گویند کارآیی این روش بسیار بیشتر از روش‌های سنتی شناسایی پرتوهای مضر بوده و هزینه آن نیز کمتر است. انتظار می‌رود تجاری‌سازی پهپادهای یادشده یک سال و نیم طول بکشد.

منبع:

تازه ترین ها
تلاش
1404/02/15 - 23:35- جنگ سایبری

تلاش هکرهای پاکستانی برای نفوذ به سایت‌های دفاعی هند

گروه‌های هکری پاکستان تلاش کردند به سایت‌های دفاعی هند نفوذ کنند و اطلاعات حساس پرسنل فاش شد.

مهلت مجدد به تیک‌تاک توسط ترامپ

در بحبوحه تنش‌های شدید بین آمریکا و چین، ترامپ از تمدید مهلت واگذاری تیک‌تاک خبر داد.

راه‌اندازی
1404/02/15 - 21:52- سایرفناوری ها

راه‌اندازی تولید فیلم در گوگل

گوگل، بخش جدیدی را برای تولید فیلم و سریال راه‌اندازی کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.