about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

محققان یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق شدند مجموعه نرم‌افزارهای فنی و مهندسی اجرای پروژه های نفت، گاز، پتروشیمی و نیروگاهی را طراحی و بومی‌سازی کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ اجرای پروژه‌های عظیم در حوزه‌های مانند نفت، گاز، پتروشیمی، نیروگاهی و مواردی ازاین‌دست، نیازمند مجموعه نرم‌افزارهای فنی و مهندسی است که استفاده از نمونه مشابه خارجی آن‌ها گاهای هزینه‌های بالغ‌بر 2 تا 3 میلیون دلار را در پی دارد.

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق شده است که نسخه ایرانی این محصولات را بومی‌سازی کند.

علیرضا سرقینی؛ مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان گفت: طراحی پروژه‌های کلانی مانند پروژه‌های حوزه نفت، گاز، پتروشیمی، نیروگاهی، عمرانی و مانند آن، نیازمند یک مجموعه نرم‌افزار است که عموماً از سوی شرکت‌های خارجی ی می‌شود. این نرم‌افزارها گاهاً باقیمت‌های کلانی در بازه 2 تا 3 میلیون دلار به مصرف‌کنندگان ایرانی عرضه می‌شود.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان با اشاره به سابقه سه دهه تحقیق در این شرکت گفت: با تلاش بسیار و کمک متخصصین جوان کشورمان، موفق شدیم تا این مجموعه نرم‌افزاری حیاتی را در داخل کشور بومی‌سازی کنیم. برگزیده شدن در جشنواره بین‌المللی خوارزمی، اخذ مدال طلا و قرار گرفتن در لیست صد شرکت دانش‌بنیان منتخب پژوهشگاه نفت در سال 98 ، بخشی از افتخاراتی است که طراحی این مجموعه نرم‌افزار نصیب ما کرده است.

سرقینی با اشاره به چالش‌های عمده کار در این عرصه، اظهار کرد: متأسفانه باوجود نرخ بالای نمونه مشابه خارجی و علی‌رغم عقد قراردادهای موفق با شرکت‌های نفتی، حمایت‌های مورد انتظار از شرکت در این حوزه صورت نگرفته است و ما امیدواریم با اعمال حمایت‌های معنوی لازم از سوی نهادهای مانند وزارت نفت بتوانیم تا در جهت به‌روزرسانی و افزایش بیشتر بهره‌وری در این عرصه اقدام کنیم.

وی از ابراز علاقه یک شرکت نفتی بین‌المللی در مالزی برای خرید این محصول خبر داد و گفت: با ورود یک تیم جدید همکار، امیدوار هستیم در صورت رفع مشکلات ناشی از تحریم و محدودیت جابجایی پول، بتوانیم ، محصول فکر و اندیشه ایرانی را به خریداران جهانی معرفی کنیم.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد