about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

محققان سوئیسی از تولید رباتی خبر داده‌اند که هم بر روی چهارپا و هم بر روی دو پا راه می‌رود و برای تحویل انواع کالا قابل استفاده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از نیواطلس، این ربات از انعطاف زیادی برای راه رفتن برخوردار است و می‌تواند به سمت عقب یا جلو حرکت کند. این ربات در محیط‌های شهری می‌تواند به طور گسترده برای خرید و حمل کالا تا منزل یا محل کار مورد استفاده قرار بگیرد.

این ربات که ANYmal نام دارد، توسط شرکت سوئیسی سوئیس مایل ساخته شده که از زیرمجموعه‌های ETH Zurich محسوب می‌شود. ربات مذکور مانند نسخه اصلی دارای چهار پایه است و با قفل کردن چرخ‌ها در انتهای آن پایه‌ها، همچنان می‌تواند در مواقع لزوم مانند یک حیوان چهارپا راه برود . این ویژگی به خصوص هنگامی که ربات مجبور به بالا رفتن از پله‌ها است مفید است، به خصوص که سایر ربات‌های چرخ دار در این شرایط متوقف می‌شوند.

برای حرکت در امتداد پیاده روها، کف زمین و سایر سطوح صاف، غلتیدن بسیار سریع‌تر و کم مصرف تر از راه رفتن است. در اینجاست که چرخ‌های موتوری وارد عمل می‌شوند، زیرا این مدل می‌تواند با سرعت ۲۲ کیلومتر در ساعت (۱۴ مایل در ساعت) حرکت کند. همچنین، اگر ربات نیاز به پایین آمدن از مجموعه‌ای از پله‌ها یا پایین آمدن از حاشیه یک مسیر دارد، پاها خم می‌شوند تا به عنوان ضربه گیر عمل کنند.

ربات یادشده مجهز به جی پی اس، حسگرهای لیدار و دوربین‌هایی برای مسیریابی خودکار در خیابان‌های شهرها و اجتناب از برخورد با موانع است. زمان عرضه عمومی و قیمت این ربات هنوز اعلام نشده است.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.