about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

تولید حسگر دوربین با پردازشگر هوش مصنوعی

شرکت سونی برای اولین بار از تولید حسگرهای هوش مصنوعی خبر داده که با نصب آن‌ها بر روی دوربین‌ها توان پردازش و فهم فوق‌العاده‌ای به دوربین‌های یادشده افزوده می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از نیواطلس، سونی مدعی است برای اولین بار در جهان حسگرهای مجهز به هوش مصنوعی تولید کرده که خود قادر به تجزیه‌وتحلیل تصاویر به‌صورت آنی هستند.

این حسگرها با بررسی تصاویر ضبط‌شده دوربین‌های حفاظتی و امنیتی، تنها تصاویری را برای بررسی بیشتر و ذخیره‌سازی به سرورهای کلود ارسال می‌کنند که حاوی افراد در حال حرکت یا تحرکات مشکوک باشند.

استفاده از حسگرهای هوش مصنوعی در دوربین‌ها از ذخیره‌سازی حجم زیادی از اطلاعات بی‌ارزش و فاقد اهمیت امنیتی جلوگیری می‌کند و به‌صرفه جویی قابل‌توجه در وقت و هزینه‌ها می‌انجامد.

سونی قصد دارد به‌زودی از این فناوری در دوربین‌های خود استفاده کند و در همین راستا از فناوری هوش مصنوعی جدید خود در حسگرهای IMX۵۰۰ و IMX۵۰۱ بهره می‌گیرد. این حسگرها تولید دوربین‌هایی با دقت ۱۲.۳ مگا پیکسل را ممکن می‌کند که با دقت ۴K و با سرعت ۶۰ فریم در ثانیه قادر به فیلم‌برداری هستند. هوش مصنوعی این حسگرها حتی قادر به تحلیل دقیق تصاویر ویدئویی است که مدت‌زمان پخش آن‌ها تنها ۳.۱ میلی‌ثانیه است.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد