about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تولید حافظه پهن باند با پردازشگر هوش مصنوعی

تراشه حافظه جدیدی را تولید شده که پهنای باند وسیعی دارد و دارای یک پردازشگر مبتنی بر هوش مصنوعی برای ارتقای کیفیت است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از زد دی نت، سامسونگ مدعی است که استفاده از فناوری هوش مصنوعی در این پردازنده حافظه موجب دو برابر شدن کیفیت و عملکرد آن می‌شود.

این شرکت اولین بار در سال ۲۰۱۸ یک موتور هوش مصنوعی را در تراشه‌ای به نام HBM۲ Aquabolt به کار گرفت و حالا موتور یادشده را به روز کرده و از آن در تراشه حافظه جدید خود استفاده کرده است.

این تراشه که HBM-PIM نام دارد به مدد بهره مندی از هوش مصنوعی تا ۷۰ درصد کمتر از تراشه‌هایی مانند HBM۲ برق مصرف می‌کند. سامسونگ می‌گوید در آینده می‌توان موتورهای هوش مصنوعی را در درون حافظه‌های مختلف جای داد و از این طریق بر ظرفیت پردازش آنها افزود.

این شرکت تراشه‌های یادشده را برای استفاده در مراکز داده، سیستم‌های رایانه‌ای پیشرفته و در گوشی‌های هوشمند مناسب می‌داند و از همکاری با آی بی ام برای تولید مشترک چنین تراشه‌هایی خبر داده است. تولید انبوه این تراشه‌ها ظرف شش ماه آینده آغاز می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
آغاز
1405/05/17 - 11:47- آسیا

آغاز بررسی امنیت سایبری محصولات پالو آلتو توسط چین

چین بررسی امنیت سایبری محصولات شبکه‌های پالو آلتو را با توجه به خطرات سایبری علیه زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی آغاز کرد.

حمایت
1405/05/17 - 11:38- اروپا

حمایت ۱.۵ میلیارد دلاری ائتلاف جهانی از دفاع سایبری اوکراین

اوکراین مبلغ ۱.۵ میلیارد دلار برای دفاع دیجیتال و امنیت سایبری از ائتلاف فناوری اطلاعات ۱۸ کشور دریافت کرد.

تحریم‌های
1405/05/17 - 11:31- اروپا

تحریم‌های جدید سایبری علیه روسیه توسط نیوزیلند

وزیر امور خارجه نیوزیلند از اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه و عوامل سایبری مرتبط با این کشور خبر داد.