about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تولید برق از قطرات باران

پژوهشگران دانشگاه هنگ‌کنگ روشی برای استخراج الکتریسیته از قطرات باران به وجود آورند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ پژوهشگران دانشگاه هنگ‌کنگ به منظور تولید برق از قطرات باران از اثر الکتریسیته تماسی (triboelectricity) و سطحی پوشیده شده از تفلن بهره گرفتند. آن‌ها موفق به توسعه ابزاری شدند که به‌واسطه قرار گرفتن نوار پلی تترافلوئورواتیلن (polytetrafluoroethylene) روی لایه‌ای از اکسید قلع ایندیم (indium tin oxide) و الکترودی آلومینیومی به وجود آمده است.

الکتریسیته تماسی به حالتی گفته می‌شود که در آن بر اثر تماس فیزیکی دو ماده با جنس‌های مختلف بار الکتریکی میان آن‌ها جابه‌جا می‌شود. الکتریسیته ساکن یک نمونه رایج از الکتریسیته به حساب می‌آید. پژوهشگران هم‌اکنون به روی مقابله با تأثیرات این پدیده تحقیق می‌کنند. برای مثال دانشمندان ناسا از هم‌اینک نگران پیامدهای احتمالی ایجادشده به واسطه آن روی اولین فضانوردی است که در مریخ فرود می‌آید. با وجود پژوهشگران هنگ‌کنگ کاربرد دیگری برای آن پیدا کرده‌اند.

در حال حاضر نیروگاه‌هایی وجود دارند که از حرکت امواج اقیانوس برق تولید می‌کنند؛ اما تولید انرژی از الکتریسیته تماسی با چالش‌های بسیاری روبه برو است؛ زیرا به متغیرهای گوناگون و پیچیده‌ای وابسته است که می‌توانند در هرلحظه تغییر کنند.

پژوهشگران دانشگاه هنگ‌کنگی تاکنون چندین دستگاه برای استخراج انرژی الکتریسیته از قطرات باران توسعه داده‌اند؛ اما هیچ‌یک از آن‌ها از بازدهی بالایی برخوردار نبودند. محققان توضیح دادند آن‌ها متوجه شدند زمانی که قطرات باران شبیه‌سازی شده روی دستگاه آن‌ها می‌ریزد، آب به گونه‌ای روی سطح آن جمع می‌شود که بین دو الکترودهای ابزار پیوند برقرار می‌گردد. این الکترودها از جنس آلومینیوم و تفلون ساخته شده‌اند. این پیوند آبی یک حلقه بسته به وجود آورده، امکان عبور انرژی از طریق دستگاه را فراهم می‌کند.

انرژی باران نوعی منبع انرژی با فرکانس پایین در نظر گرفته می‌شود؛ در نتیجه پژوهشگران قصد دارد چندین نوع از منابع انرژی سطح پایین را به منظور دستیابی به برق کافی برای استفاده توسط دیگر ابزارها با یکدیگر ترکیب کنند.

در حال حاضر محققان هیچ زمان مشخصی را برای نهایی شدن فناوری خود اعلام نکرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.