about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

ایرانسل با انتشار بیانیه‌ای در توییتر از توقف اجرای سرویس‌های جدید ارزش افزوده‌ی خود بر پایه قرعه‌کشی و عضویت مشترکان در آن‌ها خبر داد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ سال گذشته بعد از کلاه‌برداری بزرگ برخی شرکت‌های ارزش افزوده و همچنین تقلب در نتیجه‌ی آرای مردم در انتخاب محبوب‌ترین برنامه‌ی صداوسیما، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات رسیدگی به پرونده‌ی شرکت‌های ارزش افزوده را با جدیت دنبال کرد.

در همین راستا روز گذشته مدیر کل سرویس‌های ارزش افزوده‌ی همراه اول با انتشار پستی در توییتر خود از ممنوعیت استفاده از قرعه‌کشی برای جوایز سرویس‌های ارزش افزوده توسط همراه اول خبر داد.

حال ایرانسل نیز با انتشار پستی در توییتر خود اعلام کرد که اجرای سرویس‌های جدید ارزش افزوده‌ی خود بر پایه‌ی قرعه‌کشی و عضویت مشترکان در آن‌ها را متوقف کرده است. البته ایرانسل اعلام کرده که این تصمیم را از دی ماه سال ۹۷ اجرا کرده است. ایرانسل در متن بیانیه‌ی خود نوشت:

ايرانسل به‌منظور ارتقای تجربه‌ی مشتركان، از ابتدای دی ماه ٩٧، اجرای سرويس‌های جديد ارزش افزوده‌ی خود بر پايه‌ی قرعه‌كشی و عضويت مشترکان در آن‌ها را متوقف كرده و از هرگونه اقدامی كه در راستای حفظ حقوق مشتركان باشد استقبال می‌كند.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.