about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تحقیقات جاسوس‌افزار پگاسوس در اسپانیا به دلیل عدم همکاری رژیم صهیونیستی متوقف شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دادگاه عالی اسپانیا تحقیقات مربوط به استفاده از نرم‌افزار پگاسوس (Pegasus) متعلق به شرکت اطلاعات سایبری اسرائیلی «NSO Group» با اتهام جاسوسی از سیاستمداران اسپانیایی از جمله پدرو سانچز (Pedro Sánchez)، نخست وزیر اسپانیا و چند وزیر را متوقف کرد.

قاضی خوزه لوئیس کالاما (José Luis Calama)، که دادگاه او در مورد جنایات علیه وزرای دولت تحقیق می‌کند، گفت که عدم همکاری مقامات اسرائیلی باعث شد که این تحقیقات، در پرونده‌ای که امنیت کشور را به خطر انداخته، باز بماند.

سال گذشته دولت اعلام کرد که نرم‌افزار پگاسوس برای جاسوسی از وزرا استفاده شده که باعث ایجاد یک بحران سیاسی در اسپانیا و منجر به استعفای رئیس جاسوسی این کشور شد.

عدم همکاری

کالاما اظهار داشت :

«چندین بار نامه درخواستی به اسرائیل ارسال کرده و از مدیرعامل گروه NSO خواسته تا به عنوان شاهد در این پرونده شهادت دهد، اما هیچ پاسخی دریافت نکرده است. این سکوت به وضوح نشان دهنده عدم همکاری حقوقی کامل از سوی رژیم صهیونیستی است.»

وی خاطرنشان کرد که تنها یک فشار دیپلماتیک از سوی دولت اسپانیا می‌تواند در حال حاضر به پیشبرد پرونده کمک کند.

این تحقیقات تا زمانی که به نامه درخواست پاسخ داده نشود، که به گفته کالاما بعید است، یا شواهد جدیدی ظاهر شود، بایگانی خواهد شد.

پگاسوس در اسپانیا

براساس اسناد قضایی، تلفن سانچز 5 بار بین اکتبر 2020 تا دسامبر 2021 هک شد، در حالیکه تلفن مارگاریتا روبلز (Margarita Robles)، وزیر دفاع این کشور، 4 بار هک شد.

طبق تحقیقات، بین 19 تا 21 می 2021، 2.6 گیگابایت داده از تلفن سانچز استخراج شده است.

تلفن‌های فرناندو گرانده مارلاسکا (Fernando Grande-Marlaska)، وزیر کشور و لوئیس پلاناس (Luis Planas)، وزیر کشاورزی نیز هک شدند.

دولت اسپانیا در مورد شرایط جاسوسی از وزرا توضیح بیشتری نداد.

منبع:

تازه ترین ها
درخواست
1405/06/31 - 12:20- هوش مصنوعي

درخواست شرکت‌های آنتروپیک و اوپن‌ای‌آی از دولت استرالیا

شرکت‌های آنتروپیک و اوپن‌ای‌آی از دولت استرالیا خواستند ممنوعیت آموزش مدل‌های هوش مصنوعی را کاهش دهد.

هشدار
1405/06/31 - 12:10- جرم سایبری

هشدار به سرمایه‌گذاران پلتفرم هچ درباره احتمال افشای اطلاعات شخصی

به سرمایه‌گذاران نیوزیلندی که از پلتفرم سرمایه‌گذاری هچ استفاده می‌کنند، هشدار داده شده است که اطلاعات شخصی آنها ممکن است در جریان یک رخداد امنیت سایبری در آمریکا افشا شده باشد.

آزمایش
1405/06/31 - 12:05- آمریکا

آزمایش توان دفاع سایبری آمریکا در یک رزمایش سراسری

آمریکا هفته گذشته توان دفاع سایبری خود را در یک آزمون گسترده سراسری به محک گذاشت.