about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

تحقیقات جاسوس‌افزار پگاسوس در اسپانیا به دلیل عدم همکاری رژیم صهیونیستی متوقف شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دادگاه عالی اسپانیا تحقیقات مربوط به استفاده از نرم‌افزار پگاسوس (Pegasus) متعلق به شرکت اطلاعات سایبری اسرائیلی «NSO Group» با اتهام جاسوسی از سیاستمداران اسپانیایی از جمله پدرو سانچز (Pedro Sánchez)، نخست وزیر اسپانیا و چند وزیر را متوقف کرد.

قاضی خوزه لوئیس کالاما (José Luis Calama)، که دادگاه او در مورد جنایات علیه وزرای دولت تحقیق می‌کند، گفت که عدم همکاری مقامات اسرائیلی باعث شد که این تحقیقات، در پرونده‌ای که امنیت کشور را به خطر انداخته، باز بماند.

سال گذشته دولت اعلام کرد که نرم‌افزار پگاسوس برای جاسوسی از وزرا استفاده شده که باعث ایجاد یک بحران سیاسی در اسپانیا و منجر به استعفای رئیس جاسوسی این کشور شد.

عدم همکاری

کالاما اظهار داشت :

«چندین بار نامه درخواستی به اسرائیل ارسال کرده و از مدیرعامل گروه NSO خواسته تا به عنوان شاهد در این پرونده شهادت دهد، اما هیچ پاسخی دریافت نکرده است. این سکوت به وضوح نشان دهنده عدم همکاری حقوقی کامل از سوی رژیم صهیونیستی است.»

وی خاطرنشان کرد که تنها یک فشار دیپلماتیک از سوی دولت اسپانیا می‌تواند در حال حاضر به پیشبرد پرونده کمک کند.

این تحقیقات تا زمانی که به نامه درخواست پاسخ داده نشود، که به گفته کالاما بعید است، یا شواهد جدیدی ظاهر شود، بایگانی خواهد شد.

پگاسوس در اسپانیا

براساس اسناد قضایی، تلفن سانچز 5 بار بین اکتبر 2020 تا دسامبر 2021 هک شد، در حالیکه تلفن مارگاریتا روبلز (Margarita Robles)، وزیر دفاع این کشور، 4 بار هک شد.

طبق تحقیقات، بین 19 تا 21 می 2021، 2.6 گیگابایت داده از تلفن سانچز استخراج شده است.

تلفن‌های فرناندو گرانده مارلاسکا (Fernando Grande-Marlaska)، وزیر کشور و لوئیس پلاناس (Luis Planas)، وزیر کشاورزی نیز هک شدند.

دولت اسپانیا در مورد شرایط جاسوسی از وزرا توضیح بیشتری نداد.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.