about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یک روز بعد از دستور شاپرک به شرکت‌های پرداختیاری برای دریافت نماد الکترونیکی، دقایقی پیش کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال دستور به توقف الزام اخذ اینماد توسط پایانه‌های اینترنتی تا ۲۴ آبان ماه را داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ روز ۲۱ آباننامه‌ای منتشر شد که طبق آن شاپرک به مدیران شرکت‌های پرداخت‌یار اعلام کرده که از ۲۴ آبان، پایانه‌های اینترنتی فاقد نماد یا دارای هویت نامنطبق با مالک نماد طی شش هفته از تاریخ یادشده از سمت این شرکت غیرفعال خواهند شد. این نامه در شرایطی که کسب‌وکارهای حوزه پرداخت به دلیل فیلترینگ و اختلال اینترنت با مشکلات بی‌شماری همراه شده‌اند، موج جدیدی از انتقاد و اعتراض را از سمت فعالان این صنعت به دنبال داشت.  

 

به دنبال افزایش این اعتراض‌ها دقایقی پیش نامه‌ای ازسوی رضا باقری اصل جانشین رئیس کمیسیون راهبردی اقتصاد دیجیتال خطاب به مدیرعامل شاپرک منتشر شده که در آن خواستار توقف دستور شاپرک برای غیرفعال شدن پذیرندگان فاقد نماد اعتماد شده است.

در این نامه با اشاره به دستوری اخیر شاپرک به شرکت‌های پرداخت‌یاری در خصوص الزام به اخذ اینماد برای همسان‌سازی اطلاعات پذیرندگان شرکت‌های پرداخت‌یاری، اعلام شده که بررسی موضوع عدم الزام اخذ اینماد برای شروع فرایند کسب‌وکارها در دستوری کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال است.  

همچنین در این نامه تاکید شده که طبق جز ۴ بند «ز» مصوبه جلسه شصت و هفتم هیات مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌وکار تعیین تکلیف اینماد به عنوان یکی از مجوزهای کسب‌وکار منوط به اتخاذ تصمیم توسط کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال است.

در ادامه این نامه به این نکته اشاره شده که لغو اینماد به عنوان مجوز شروع کسب‌وکار طبق آیین نامه داخلی کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال، در کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال مصوب و در نوبت تصمین‌گیری کارگروه ویژه قرار دارد.

طبق همین موارد در این نامه به مدیرعامل شرکت شاپرک آمده است که ابلاغ الزام استفاده از اینماد از سوی شرکت شاپرک به شرکت‌های پرداخت‌یار مغایر با تصمیمات هیات مقررات‌گذاری و بهبود کسب‌وکار و اختیارات و تصمیمات کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال است.

در پایان باقری اصل ضمن دعوت مدیرعامل شاپرک به ارائه گزارش به گارگروه، خواسته است که به فوریت نسبت به لغو دستور الزام اخذ اینماد به شرکت‌های پرداخت‌یار تا زمان اتخاذ تصمیم نهایی توسط کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال اقدام کند.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.