about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

معاون وزیر ارتباطات در خصوص اظهارات مسئولان وزارت علوم مبنی بر اختلال اینترنت دانشگاهها و مشکلاتی که برای آموزش مجازی به همراه دارد، گفت: گزارشی در این زمینه به ما ارجاع نشده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به تازگی رئیس کارگروه آموزش‌های الکترونیکی وزارت علوم از افزایش میزان اختلالات اینترنت دانشگاه‌ها در این ترم خبر داده و گفته است که اگر این روند ادامه یابد، امتحانات مجازی دانشگاه‌ها با اخلال مواجه می‌شود.

در این زمینه صادق عباسی شاه‌کوه معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: گزارشی از اختلال اینترنت از سوی وزارت علوم تاکنون به ما ارجاع نشده است و در صورتی که این گزارش را دریافت کنیم حتماً آن را رسیدگی خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه معمولاً دانشگاه‌ها سرویس اینترنت خود را از اپراتورها دریافت می‌کنند، گفت: وزارت ارتباطات به طور مستقیم به هیچ نهادی سرویس نمی‌دهد و طبیعتاً اگر مشکلی در سرویس اینترنت سازمان و یا نهادی رخ می‌دهد ابتدا باید آن را با مراجعه به اپراتور مربوطه پیگیری کند و در صورتی که پاسخی نگرفت می‌تواند مشکل را به رگولاتوری منعکس کند.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با تاکید بر اینکه رگولاتوری موظف به پیگیری موضوعاتی که منعکس می‌شود است و اشکالات را بررسی می‌کند، خاطرنشان کرد: در مورد اختلال و نگرانی از اینترنت آموزش مجازی دانشگاه‌ها تاکنون چیزی به ما منعکس نشده است.

معاون وزیر ارتباطات اضافه کرد: حتی ممکن است برخی دانشگاه‌ها خدمات اینترنت خود را از شرکت ارتباطات زیرساخت دریافت کنند. اما در این زمینه نیز باید گزارش اختلال را اعلام کنند که موضوع قابل پیگیری باشد. تاکنون در این خصوص چیزی به رگولاتوری اعلام نشده است.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.