about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: از ابتدای بروز مشکل در ساعت گوشی‌های همراه مذاکرات با تولیدکنندگان گوشی‌ها شروع شد که بخش‌هایی درست شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ظهرروز (چهارشنبه ۱۶ فروردین ماه) در حاشیه برگزاری جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره اختلال ساعت تلفن‌های همراه و دستگاه‌های الکترونیکی، گفت: سال گذشته پس از تصویب قانون تغییر نکردن ساعت رسمی کشور، این موضوع را به مراجع جهانی اعلام کردیم اما برخی از گوشی‌هایی که قدیمی بوده یا نیازمند به روزرسانی هستند، دچار مشکل شدند.

وی بیان کرد: از ابتدای بروز این مشکل در کشور، مذاکره با تولیدکنندگان گوشی همراه آغاز شد. البته این کار وظیفه وزارت صمت است.

زارع‌پور همچنین درباره توسعه شبکه فیبر نوری گفت: سال گذشته حدود ۲.۵ میلیون پوشش فیبر نوری ایجاد شد، برنامه ما بر این است که امسال این رقم را به ۱۰ میلیون برسانیم.

وی در خصوص نحوه تامین مالی این اقدام گفت: بر اساس قانون بودجه قرار شد صندوقی در این زمینه تشکیل شود که امیدواریم این اقدام تسهیل شود.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.