about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

موسسه خبری سایبربان: به عقیده محققان شرکت امنیتی کسپرسکی، در سال آینده گرایش‌های کلاهبرداران اینترنتی و گروه هکرهای مستقل در انجام حملات سایبری بیشتر خواهد شد و حتی شرکت‌های گوناگونی نیز برای سرقت اطلاعات و جاسوسی، به مجرمان سایبری متوسل خواهند شد.

این حقیقت که محققان شرکت کاسپرسکی روزانه در حدود 140 هزار واحد صدمه دیده را کشف و خنثی می‌کنند بیانگر بزرگ بودن مقیاس این مشکل است. سرگئی نوویکوف رئیس مرکز تحقیقاتی لابراتوار کسپرسکی بیان کرد که مرکز تحت رهبری او جهت بالا بردن امنیت شرکت‌ها سه توصیه کلیدی را پیشنهاد می‌کنند.

او در ادامه اظهاراتش بیان کرد که کارمندان آسیب‌ پذیر‌ترین حلقه هر شرکت هستند و آموزش آن‌ها در درجه اول اهمیت قرار دارد. توصیه دوم، انجام سیاست امنیتی نرم‌افزار‌های رایانه ای و توصیه سوم استفاده از ضد ویروسی مناسب با توجه به فناوری‌های معاصر است. البته این اقدام‌ها ریسک حمله موفق و شکافت شبکه‌های شرکت‌ها را تا حدود زیادی کاهش می‌دهد، اما باز هم به صورت صد در صد تضمین کننده نمی‌باشند.

نوویکوف درباره کاربران معمولی نیز بیان کرد کامپیوتر کاربر می‌تواند آلوده به ویروس باشد و کاربر ماه‌ها و حتی سال‌ها از این جریان خبری نداشته باشد و خودش بدون آگاهی می‌تواند پل ارتباطی در حملات هکر‌ها باشد.

در کشور‌های خاور میانه موضوع امنیت اینترنتی از مسائل خاص می‌باشد و فعالیت‌های اینترنتی در بسیاری از کشور‌های این منطقه از طرف دولت محدود شده و حتی بسیاری از سایت‌ها قابل دسترسی نیستند.

مثلاً کلا در کشور‌های عرب در مقایسه با اروپا و آمریکا محدودیت‌های استفاده از اینترنت سخت‌تر شده، اما بدان معنا نیست که تعداد حملات سایبری در آن منطقه کمتر باشد، حتی بر عکس بیشتر هم خواهد بود.

نوویکوف گفت این حوزه، مرکز نفتی و پولی بوده و به همین دلیل این مراکز بیشتر مورد حملات هکر‌ها قرار می‌گیرند. به عنوان مثال در ارتباط با شرکت نفتی سعودی آرامکو، ناگهان ده‌ها هزار کامپیوتر بیش از یک هفته از کار افتادند. پس از این حادثه پر سر و صدا برخورد با مسئله امنیت اینترنتی در دنیای عرب عوض شد. قوانین مربوطه سخت‌تر و محدودیت‌ها بیشتر شدند به گونه ای که کارکنان را موظف به استفاده از سامانه‌های ضد ویروس و تبعیت از مقررات امنیت اطلاعاتی کردند. /
تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.