about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

توشیبا از قدیمی‌ترین فعالان دنیای فناوری است که پس از سال‌ها چالش در بازار کامپیوترهای شخصی، اکنون با خروج از این بازار به دنبال تمرکز در حوزه‌های دیگر است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ توشیبا اولین شرکتی بود که کامپیوترهای شخصی بافرم فاکتور لپ‌تاپ را به بازار معرفی کرد. اولین محصول آن‌ها در این دسته در سال ۱۹۸۵ به بازار معرفی شد و T1100 نام داشت. اکنون و پس از گذشت چند دهه فعالیت، خبری ناگوار برای طرفداران برند ژاپنی منتشرشده است. شرکتی که نقش مهمی در شکل‌گیری بازار کامپیوترهای شخصی همراه داشت، به‌صورت رسمی از آن خارج می‌شود.
خروج توشیبا از دنیای کامپیوترهای شخصی به‌یک‌باره رخ نداد. آن‌ها در سال ۲۰۱۸ اولین نشانه‌ها از ترک بازار را نشان دادند. در آن سال، سهم عمده‌ای از کسب‌وکار PC به شرکت شارپ فروخته شد (۸۰/۱ درصد). شارپ که خود اکنون زیرمجموعه‌ای از فاکسکان محسوب می‌شود، با استفاده از سهام جدید، زمینه‌ها را برای ورود مجدد به بازار کامپیوترهای شخصی فراهم می‌کند.
شارپ در جریان قرارداد خرید سهم توشیبا، اکثر محصولات، فناوری، برندها و دیگر دارایی‌های توشیبا را در بخش Client Solutions Group در اختیار گرفت. سپس کل کسب‌وکار بخش کامپیوترهای شخصی تحت برند Dynabook اداره شد که توشیبا، ۱۹/۹ درصد از آن را در اختیار داشت.
اکنون و پس از گذشت حدود دو سال از اولین قرارداد فروش کسب‌وکار PC، توشیبا تصمیم گرفت تا باقی‌مانده‌ی سهام خود را نیز به شرکت هم‌وطن واگذار کند. درواقع توشیبا از سال ۲۰۱۸، ۱۹/۹ درصد از سهم کسب‌وکار داینابوک را در شارپ در اختیار داشت که اکنون آن را به‌طور کامل فروخت. از این به بعد، داینابوک به‌عنوان برندی کاملاً تحت مالکیت شارپ شناخته می‌شود.
تصمیم توشیبا به خروج از بازار کامپیوترهای شخصی، به چند دلیل رخ داد. آن‌ها از مدت‌ها پیش با چالش‌های متعددی در بازار کامپیوترهای شخصی روبه‌رو بودند و سهم قابل‌توجهی را هم در اختیار نداشتند. به‌علاوه، بحران‌های دیگر سازمانی همچون چالش‌های شرکت در زیرمجموعه‌ی وستینگهاوس الکتریک و رسوایی‌های مربوط با بخش حسابداری، مدیران را به تغییر ساختار گسترده مجبور کرد. به همین دلیل سهم عمده‌ی کسب‌وکار PC دو سال پیش به شارپ فروخته شد.
کسب‌وکار کامپیوترهای شخصی، تنها زیرمجموعه‌ای نیست که از توشیبا جدا می‌شود. آن‌ها چندی پیش هم مجبور به جدا کردن بخش توسعه‌ی حافظه‌های NAND شدند که مدتی بعد به‌صورت شرکتی مستقل به‌نام Kioxia به کار ادامه داد. آن‌ها همچنین بخش تلویزیون خود را نیز به HiSense فروختند و وستینگهاوس الکتریک نیز به شرکت بروکفیلد فروخته شد. شواهد نشان می‌دهد که غول قدیمی دنیای فناوری وضعیت جالبی ندارد و شاید در آینده‌ی نه‌چندان دور، دیگر خبری از برند توشیبا در بازارها نباشد.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.