about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

با بالا گرفتن تنش‌های آمریکا و کره ی شمالی، به نظر می‌رسد که تنها راه‌حل پیش روی مقامات کاخ سفید، توسل به عملیات سایبری مخرب، باشد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به عقیده‌ی بسیاری از کارشناسان، سیاست بلند مدت هسته‌ای کره‌ی شمالی، بر علیه سیاست‌های ایالات متحده‌ی آمریکا، به نقطه‌ی اوج خود رسیده است و پیونگ‌یانگ اخیراً، با وجود مبارزه و تلاش پیگیرانه اوباما و ترامپ برای مهار و کنترل برنامه‌ی نظامی این کشور، موشک بالستیک بین‌قاره‌ای خود را با موفقیت آزمایش کرده است.


به جرئت می‌توان، مشکل اساسی کاخ سفید، در مواجهه با تهدیدات روز افزون کره‌ی شمالی را کمبود گزینه‌های قابل اجرا و محدودیت‌های بی شمار پیش روی مقامات آمریکا دانست.


از همین روی، بسیاری از مشاوران دفاعی دولت آمریکا، عملیات سایبری نامتقارن محدود را به دولت این کشور، پیشنهاد می‌دهند و آن را قاطع‌ترین راهکار ممکن در این برهه و شرایط، می‌دانند. تلاش‌های این حوزه، در حال حاضر، ارزش عملیاتی جنگ سایبری در کاستن از سرعت توسعه‌ی برنامه‌ی هسته‌ای کره شمالی را به اثبات رسانده است.


از سوی دیگر، هک برخی زیرساخت‌های کره، از جمله سامانه‌های برق‌رسانی، می‌تواند وقوع تحولاتی چون کودتا، اختلال در ساختار ارتش و جلوگیری از پیشرفت‌های هسته‌ای بیشتر و حتی سقوط رژیم این کشور را سبب شود. به همین دلیل، متخصصان، این راهکار را بهترین گزینه‌ی عملی پیش روی رئیس‌جمهور آمریکا، در مقابل کره شمالی می‌دانند.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.