about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

توسعه یادگیری ماشینی با تراشه‌های عصبی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ رویکرد جدید فناوری نوظهور تراشه‌های عصبی بر تعاملات انسان و ماشین مانند دستیار صوتی سیری اپل تمرکز دارد. یک شرکت آمریکایی اعلام کرد از مدت‌ها قبل با استفاده از رویکرد پردازنده‌های عصبی، در حال توسعه روش‌هایی برای تشخیص صدا و احراز هویت است.
شرکت آمریکایی کنواِج (Knuedge)، یک دهه‌ی قبل در سال 2005، توسط دن گالدین (Dan Goldin)، مدیر سابق ناسا تأسیس شد. این شرکت در 5 سال گذشته با سرمایه‌گذاری خصوصی به ارزش 100 میلیون دلار، در حال توسعه‌ی بستر محاسبات عصبی بود. این شرکت در حال توسعه‌ی تراشه‌ی عصبی و فناوری احراز هویت صدا به پیشرفته‌ترین نوع خود، برای تعامل انسان و ماشین و بیومتریک صدا1 (voice biometrics) است.
شرکت کنواج ادعا می‌کند پلتفرم تشخیص صدا و احراز هویت بخشی از طرح مسائل آدرس امنیتی و مشکلات پس‌زمینه‌ی آن است. همچنین اعلام شد که معماری پردازنده‌های عصبی بر پایه‌ی این موضوع ایجاد شده و کاملاً با پردازنده‌ها گرافیکی، پردازنده‌های مرکزی یا مدارهای مجتمع برنامه پذیر (FPGA) متفاوت است.
پردازنده‌ی مذکور با هدف تنظیم مجدد تراشه و سامانه‌های محاسباتی در مراکز داده و برنامه‌های کاربردی در حال ظهور مانند اینترنت اشیا، بر پایه اصول علوم عصبی (neurobiological) در مقیاس بالا و 512 هزار عدد تولید شد.
گالدین با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «هدف کنواِج، ایجاد یک فناوری، برای تغییر روش تعامل انسان و ماشین و فعال کردن نسل بعدی محاسبات، از پردازش سیگنال تا یادگیری ماشینی نیست.»
مقامات شرکت مذکور تأکید کردند پردازنده‌های عصبی و فناوری تشخیص صدا موردتوجه ارتش و شرکت‌های فورچون 500 (2Fortune 500) قرار گفته است.

____________________________

1- صدای بیوتریک به نمایش ریتم صدای یک فرد به‌صورت عددی و یک الگو گفته می‌شود؛ صدای بیومتریک یا چاپ صدا برای هر فرد متفاوت بوده و نقش اثرانگشت را بازی می‌کند.
2- فورچون 500، لیستی شامل 500 عدد از پردرآمدترین شرکت‌های آمریکایی است.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.