about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

توسعه پایگاه نظامی در زیر آب توسط چین

چین قصد دارد یک پایگاه زیر دریا ایجاد کند که توسط هوش مصنوعی مدیریت شده و برای انجام کارهای تحقیقاتی و نظامی از آن استفاده می‌شود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ چین به تازگی اعلام کرد به منظور ایجاد یک پایگاه واقع در زیردریا، مخصوص توسعه برنامه‌های علمی و نظامی، در حال برنامه‌ریزی است. این مرکز به واسطه‌ی یک هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌شود و برای پشتیبانی از عملیات زیردریایی‌های خودمختار در هر دو زمینه نظامی و علمی به کار گرفته خواهد شد.

ایده‌ی ایجاد مرکز یاد شده پس از این که رییس جمهور چین، از پژوهشگران درخواست کرد اقدامی بی‌سابقه در جهان انجام دهند، توسط آکادمی علوم چین (Chinese Academy of Sciences)، مطرح شد. بر اساس طرح مفهومی ارائه شده پایگاه موردبحث، در عمیق‌ترین بخش از دریای چین جنوبی و در عمقی میان 6 تا 11 هزار متر تأسیس می‌گردد. در چنین عمقی فشار آب می‌تواند باعث از بین رفتن فولاد بشود؛ بنابراین به مواد و ساختارهای بسیار قدرتمندی برای تحمل فشار در این عمق نیاز پیدا می‌شود.

ساکنان پایگاه یاد شده روبات‌های خودمختاری هستند که به‌منظور بقا از هوش مصنوعی بهره می‌گیرند. انسان‌ها روی این تجهیزات نظارت دارند و به‌واسطه کشتی یا یک بستر شناور با آن‌ها نظارت می‌کنند.

از پایگاه مذکور می‌توان برای انجام مطالعه روی اورگانیسم‌های زنده و نمونه‌برداری از کف دریا و ارسال آن‌ها به سطح بهره گرفت. به‌علاوه امکان حمل نمونه‌ها به پایگاه و مطالعه روی آن‌ها توسط هوش مصنوعی نیز وجود دارد تا تنها گزارش آن به اپراتور انسانی ارسال گردد. از بستر یاد شده می‌توان به منظور انجام عملیات نظامی طبقه‌بندی شده نیز بهره گرفت؛ اما نوع این اقدامات ذکر نشده‌اند.

بودجه اولیه در نظر گرفته شده توسط دولت چین برای ایجاد پایگاه مذکور، 162.6 میلیون دلار است.

تازه ترین ها
هوش
1404/02/14 - 08:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی به ویکی پدیا هم رحم نکرد

هوش مصنوعی به هیچ چیز رحم نمی‌کند و اکنون به ویکی پدیا نیز راه یافته است. ظاهرا هوش مصنوعی در تولید و ویرایش مقالات بزرگترین دانشنامه آنلاین جهان نقش مهمی ایفا خواهد کرد.

مهدی
1404/02/14 - 08:29- هوش مصنوعي

مهدی شاه قلیان: توسعه مدل هوش مصنوعی باید متناسب با زیرساخت‌ها باشد

«در ابتدا باید به دنبال این باشیم که یک مسئله درست را حل بکنیم. یعنی چیزی را حل نکنیم که کسی خریدار آن نباشد.»

وقتی
1404/02/14 - 08:19- ابزارهای هوشمند

وقتی ربات انسان‌نمای چینی از کنترل خارج می‌شود /فیلم

براساس ویدیویی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، ربات انسان‌نمای شرکت چینی Unitree Robotics به نام H1 ناگهان از کنترل خارج می‌شود و حرکات عجیبی انجام می‌دهد.