about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

پژوهشگران نوعی شبکه‌ی عصبی مصنوعی تولید کردند که سطح انرژی مصرفی آن با نمونه‌های زیستی قابل‌مقایسه است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به اعتقاد بسیاری از محققان ذهن انسان، قدرتمندترین ماشین و ابررایانه‌ی روی زمین است. به گونه‌ای که حتی با وجود ایجاد پیشرفته‌ترین ابزارها و هوش‌های مصنوعی امروزی امروز، توان رقابت با آن وجود ندارد. همچنین سطح انرژی موردنیاز برای دستیابی به چنین ابزاری به حدی زیاد است که این مسئله را غیرممکن می‌کند.

با وجود این گروهی از پژوهشگران دانشگاه MIT به رهبری امیلی تومی (Emily Toomey) با استفاده از نانوسیم‌ها، نورون‌های ابررسانایی تولید کردند که سطح انرژی آن با ذهن انسان برابری می‌کند. محققان ادعا می‌کنند مصرف انرژی این دستاورد بسیار بهینه‌تر از دیگر نمونه‌های مشابه است. عملکرد این ابزار به ویژگی‌های غیرخطی خاصی از نانوسیم‌ها بستگی دارد که شباهت آن را به شیوه‌ی فعالیت مغز انسان نزدیک می‌کند. این خصیصه به میزان رسانایی بستگی دارد که در زمان عبور جریان از آن، از سطح آستانه فراتر می‌رود.

زمانی که ابررسانایی از بین می‌رود، مقاومت افزایش پیدا می‌کند و در نتیجه یک پالس ولتاژ ایجاد می‌شود. از این پالس برای تنظیم و ایجاد پالس‌های بعدی موجود در نانوسیم ابررسانا استفاده می‌شود. اثر این رویداد نوعی مدار به وجود می‌آورد که خواصی نزدیک به نورون‌های واقعی دارند

پژوهشگران شرح دادند دستاورد آن‌ها می‌تواند به مانند نورون‌های واقعی، دیگر نورون‌ها را تحریک کرده یا جلوی فعالیت آن‌ها را بگیرد. این قابلیت تاکنون در هیچ‌یک از محصولات گذشته پیاده‌سازی نشده بود. از طرفی نورون‌های ابررسانا انرژی بسیار کمی مصرف می‌کنند که تقریباً با شبکه عصبی واقعی قابل‌مقایسه است.

با وجود همه‌ی موارد یاد شده، نورون‌های ابررسانا دارای محدودیت‌های خاص خود هستند. برای مثال برخلاف شبکه‌ی عصبی واقعی که هر نورون به هزاران نمونه‌ی دیگر متصل است، تعداد اتصالات در این ابزار مصنوعی بسیار کم است.

اگر فناوری یاد شده با موفقیت به مرحله‌ی نهایی توسعه برسد، امکان استفاده از آن در حوزه‌هایی مانند تشخیص الگو یا تصمیم‌گیری وجود دارد و سطح توان هوش‌های مصنوعی افزایش خواهد یافت. با وجود این محققان ذکر کردند که زمان بسیار زیادی تا عملیاتی شدن این فناوری موردنیاز است.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.