about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

توسعه نسل بعدی اسلحه نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی آمریکا در حال طراحی نسل بعدی سلاح‌هایی است که هوشمند بوده، میزان کارایی سربازان را افزایش می‌دهند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ بخشی از برتری نظامی یک کشور مربوط به کمیت و کیفیت سربازان، تجهیزات و اسلحه‌ای است که به کار گرفته می‌شوند. نیروی زمینی آمریکا به تازگی از شرکت‌های حوزه فناوری سلاح، دعوت کرد که نمونه اولیه از سامانه کنترل آتشی را طراحی و تولیدکننده که امکان ادغام شدن را در طرح «نسل بعدی سلاح مسلسل» (Next Generation Squad Weapon) داشته باشد. تعدادی از ویژگی‌هایی که ارگان مذکور خواهان دستیابی به آن است شامل فناوری تشخیص چهره و نرم‌افزار تشخیص باد می‌شود.

نیروی زمینی آمریکا به دنبال دستیابی به سامانه‌ای است که توانایی سربازان را برای درگیری تا 600 متر افزایش می‌دهد، در حالی که هنوز قابلیت انجام مبارزه را از راه نزدیک دارند.

واحد یاد شده 2 توافق‌نامه ساخت نمونه‌ی اولیه ارائه می‌دهد. به هر یک از 2 شرکتی که با آن‌ها قرارداد امضا شود 250 میلیون دلار، هزینه پرداخت خواهد شد تا نمونه‌ای از محصول خود را تولید کنند. این انتظار وجود دارد که در 6 ماه اول، در هرماه بیش از 200 سامانه تولید شود. پس از آن این عدد در طول 3 سال، در هر ماه به 3 هزار 350 عدد افزایش پیدا می‌کند.

جنگ‌افزارهای تولید شده در طرح نسل بعدی سلاح مسلسل، جایگزین «M249» خودکار و «M4/M4A1 carbine» خواهند شد. این سلاح باید دارای ویژگی‌های خاصی مانند نرم‌افزار بالستیک باشد که توانایی محاسبه‌ی فاصله، باد، اتمسفر و بالستیک را داشته باشد و باعث افزایش دقت شود. به علاوه این تجهیزات باید امکان برقراری ارتباطات بی‌سیم را داشته باشند و بتوانند داده‌های کنترل آتش مانند فاصله تا هدف را منتقل کنند.

سلاح‌های مذکور باید با پرتابه‌های 6.8 میلی‌متری سازگار باشند. همچنین انرژی آن‌ها باید از طریق باتری‌های تجاری موجود در بازار تأمین شود. به علاوه مدت‌زمان فعال شدن آن از حالت خاموش به حالت کاملا عملیاتی، نباید بیشتر از یک ثانیه طول بکشد.

نیروی زمینی همچنین چندین قابلیت دیگر را نیز مانند شناسایی هدف، نرم‌افزار ردیابی و لنزهای هیدروفوبیک (hydrophobic lenses) را در نظر دارد.

همچنین بر اساس گزارش‌های منتشر شده طرح نسل بعدی سلاح مسلسل، باید به‌گونه‌ای طراحی شود که با «سامانه تقویت یکپارچه‌سازی بصری» (IVAS)، سازگار باشد. این برنامه توسط مایکروسافت توسعه پیدا کرد و هدف آن ایجاد عینک‌ها و عدسی‌های هوشمند برای سربازان حاضر در میدان مبارزه بود.

مراحل توسعه، ارزیابی و آزمایش هر یک از نمونه‌های اولیه 14 ماه به طول می‌انجامد.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/02/15 - 11:28- آسیا

راه‌اندازی پوشش بیمه جدید توسط ارائه دهنده پهنای باند سنگاپوری

ارائه دهنده پهنای باند سنگاپوری موسوم به «MyRepublic» از راه‌اندازی پوشش بیمه‌ای برای علاقه‌مندان و گیمرها خبر داد.

مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.