about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

توسعه مین هوشمند توسط نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی آمریکا در حال توسعه نسل جدیدی از مین‌ها است که امکان نظارت روی آن‌ها از طریق ارتباطات ماهواره‌ای وجود دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ رهبران نیروی زمینی آمریکا، میدان نبرد آینده را به گونه‌ای تصور می‌کنند که شبکه‌ای از میدان‌های مین در آن وجود دارد. فرماندهان می‌توانند به واسطه ارتباطات ماهواره‌ای این شبکه را در سراسر زمین مشاهده کرده و تنها در چند دقیقه آن را گسترش دهند. همچنین امکان بازیابی و استفاده‌ی مجدد از مین‌ها نیز در این دیدگاه وجود دارد.

مین‌های هوشمند در حال توسعه جایگزینی برای تجهیزات قدیمی «فسکام» (FASCOM ) خواهند بود و طرح آن توسط مدیر برنامه سامانه‌های مبارزه نزدیک نیروی زمینی رهبری می‌شود.

یکی از اهداف پروژه مذکور برطرف کردن مشکل کاشت مین در فواصل و اعماق مختلف زمین است که معمولاً پس از پایان نبرد به حال خود رها می‌شوند و جان افراد غیرنظامی بسیاری را می‌گیرند.

در مین‌های فعلی از گزینه‌هایی مانند فعال‌سازی از راه دور به کمک انتشار فرکانس‌های رادیویی بهره گرفته می‌شود؛ اما در یک مبارزه نزدیک دشمن می‌تواند روی امواج رادیویی مورد استفاده اختلال ایجاد کند.

مین‌های آینده باید امکان برقراری ارتباط و انتقال اطلاعات را در فاصله‌ی 2 تا 300 کیلومتری داشته باشند. همچنین باید بتوانند خاموش یا روشن شوند، خود را از راه دور سازمان‌دهی کنند و  غیرفعال گردند. به علاوه به صورت دوره‌ای گزارشی را ارسال خواهند کرد تا بتوان از وضعیت آن‌ها و اینکه دستکاری شده‌اند یا نه اطلاع حاصل شود.

نیروی زمینی آمریکا همچنین می‌خواهد مین‌ها نه تنها قابلیت انفجار را داشته باشند؛ بلکه امکان شناسایی، ردیابی و درگیری با وسایل نقلیه تهدیدآمیز را مانند تانک‌ها و تجهیزات مهندسی باید داشته باشند. به علاوه باید امکان فعالیت آن‌ها در انواع زمینه‌ها و شرایط هوایی وجود داشته و به‌سادگی توسط سربازان بازیابی شوند.


  1. فسکام (Family of Scatterable Mines)، نام مجموعه‌ای از سامانه‌های نیروهای مسطح آمریکا است که امکان کاشت سریع مین‌ها را بر پایه موقعیت موجود فراهم می‌آورد.
تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.