about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به نظر می‌رسد در شبکه اجتماعی تیک تاک امکاناتی برای ساخت ویدئو دیپ فیک وجود دارد.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبریان؛ ویدیوهای دیپ فیک که در آن چهره افراد مشهور روی تصاویر افراد دیگر قرار می گیرد، جنجال های زیادی بر پا کرده اند و حالا سرنخ هایی از این فناوری در شبکه اجتماعی تیک تاک (TikTok) رویت شده است.

کمپانی ByteDance که مالکیت اپلیکیشن تیک تاک را در دست دارد، قابلیتی را توسعه داده که به کاربران اجازه ساخت ویدیوهای دیپ فیک می دهد. این قابلیت که Face Swap نام دارد، در کدهای تیک تاک و اپ چینی Douyin مشاهده شده و ظاهرا هدف از آن ایجاد ویدیوهای دیپ فیک بر پایه تصویر چهره کاربران است.

هرچند ویژگی Face Swap را می توان نسخه پیشرفته تر دیگر فناوری های جابجایی چهره دانست اما از طرف دیگر می تواند عواقب ناخوشایند و مشکل سازی به دنبال داشته باشد. تا کنون بارها شاهد بوده ایم که برخی با بهره گیری از ابزارهای دیپ فیک و ساخت ویدیوهای غیرواقعی، افراد مشهور را به دردسر انداخته اند. بنابراین توسعه قابلیتی که باعث گسترش استفاده از این فناوری شود، می تواند مشکلات زیادی به بار بیاورد.

علاوه بر این صدها میلیون کاربر برای تست این قابلیت جذاب تصاویر چهره خودشان را در اپ بارگذاری می کنند. در نتیجه ByteDance به حجم عظیمی از داده های بیومتریک دسترسی پیدا خواهد کرد که مشخص نیست در چه راهی از آن استفاده خواهد شد.

کدهای مربوط به قابلیت مذکور توسط محققان کمپانی Watchful در اپلیکیشن های مذکور پیدا شده اند اما تیک تاک در واکنش مدعی شده که قصد معرفی این قابلیت را ندارد و کدهای آنرا هم حذف می کند. با این وجود سوال اینجاست که اگر قصد ارائه این قابلیت به کاربران را نداشته چرا اساسا کدها را به اپ های محبوب خود با بیش از ۱.۵ میلیارد کاربر اضافه کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.