about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

توسعه ماهواره برای حفظ مزیت رقابتی اروپا

وزارت دفاع اسپانیا قصد دارد به منظور تقویت توان فضایی اروپا، ماهواره‌های جدیدی را به کار بگیرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ در زمان برگزاری نمایشگاه بین‌المللی دفاع و امنیت بین‌المللی (FEINDEF 2019)، پیشرفت‌های پروژه‌ی «ارتباطات ماهواره‌ای دولتی یا گاوست کام» (GOVSATCOM) آژانس امنیتی اروپا، به نمایش گذاشته شد. در این طرح نهادهای غیرنظامی و نظامی با صنعت همکاری می‌کنند. هدف از این کار تقویت مزیت قابلیت اروپا در حوزه دفاعی و امنیتی فضا است.

در برنامه یاد شده به ایجاد ارتباطات امن از طریق توسعه حوزه ناوبری، مشاهدات زمین (Earth observation) یا نظارت فضایی پرداخته خواهد شد.

در قالب گاوست کام، پروژه «اسپین‌ست ان جی» (SPAINSAT NG) توسعه پیدا می‌کند. این طرح به رهبری وزارت دفاع اسپانیا و با همکاری «هیسدست» (Hisdesat) -شرکت توسعه‌دهنده ماهواره‌های مخابراتی-  توسعه پیدا می‌کند. در اسپین‌ست 2 ماهواره به نام‌های «SPAINSAT NG I» و «SPAINSAT NG II» به کار گرفته خواهند شد که در 2 موقعیت مداری مختلف قرار می‌گیرند. این سخت‌افزارها در باندهای فرکانسی «X»، «Ka» ارتش و «UHF» عمل می‌کنند.

سامانه اسپین‌ست، مناطق گسترده‌ای از سطح زمین را تحت پوشش قرار می‌دهد. این مناطق از آمریکا و آمریکای جنوبی تا خاورمیانه را در برمی‌گیرند. همچنین شامل آفریقا و اروپا می‌شوند و به سنگاپور در قاره‌ی آسیا می‌رسند.

هر دو ماهواره اجازه خواهند داشت:

حصول اطمینان از این که سامانه‌های کنترل و فرماندهی در عملیاتی فراتر خط دید، در بیشتر نقاط زمین، می‌توانند به کار گرفته شوند.

•    تضمین ظرفیت ارتباطی برای عملیات در مناطقی که فاقد زیرساخت‌های ارتباطی هستند.
•    بهبود ارتباطات ماهواره‌ای در زمان حرکت، ظرفیت بالاتر، تبادل داده‌های امن‌تر و قابل‌اطمینان‌تر.
•    گسترش ظرفیت شبکه در طول عملیات

پروژه اسپین‌ست با پشتیبانی وزارت صنایع، گردشگری و تجارت اسپانیا، مرکز توسعه فناوری‌های صنعتی (CDTI)، در چارچوب توافق دولتی-خصوصی میان سازمان فضایی اروپا و هیسدست از آن حمایت می‌کنند.

شرکت‌های ایرباس اسپانیا و فرانسه و گروه تالس (Thales Alenia Space)، به منظور توسعه 2 ماهواره یاد شده در قالب طرح گاوست کام انتخاب شدند.

ارتباطات در باند فرکانسی UHF، نشان‌دهنده‌ی ظرفیت جدید است که تا پیش از این در ناوگان ماهواره‌های اسپانیا قابل‌مشاهده نبود. هر 2 ابزار به مناطق موردتوجه نیروی زمینی اسپانیا خدمات ارائه می‌دهند. این سخت‌افزارها، به منظور مقابله با جمرها، جعل هویت و جنگ‌افزارهای هسته‌ای، از فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌گیرند. این ماهواره‌ها بر پایه بستر «Eurostar Neo» ایرباس عمل می‌کنند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد