about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

جامعه اطلاعاتی استرالیا به دنبال توسعه ماهواره‌های هوشمندی است که پردازش‌ها را در فضا انجام می‌دهند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دولت استرالیا اعلام کرد امیدوار است از طریق دفتر اطلاعات ملی (Office of National Intelligence)، بتواند در زمینه ماهواره‌های هوشمند تحقیق کند.

دفتر اطلاعات ملی به دنبال بستن قرارداد با شرکتی است بتواند خدمات توسعه، ساخت، آزمایش، راه‌اندازی و بهره‌برداری از ماهواره‌های هوشمند مجهز به الگوریتم‌های یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی ارائه بدهد. شرکت طرف قرارداد باید بتواند علاوه بر توسعه بستر موردنیاز به صورت مداوم و هماهنگ با نیازهای جامعه اطلاعاتی استرالیا ماهواره را بروز نگه دارد.

این سازمان فعالیت خود را به صورت رسمی در سال 2018 آغاز کرد و جامعه اطلاعات ملی (NIC) آن شامل 10 سازمان اداره سیگنال‌های استرالیا (Australian Signals Directorate)، «سازمان اطلاعات جغرافیایی» (Australian Geospatial-Intelligence Organization)، سرویس اطلاعات مخفی استرالیا (Australian Secret Intelligence Service)، سازمان اطلاعات امنیتی (Australian Security Intelligence Organization)، سازمان اطلاعات دفاعی (Defence Intelligence Organization)، کمیسیون اطلاعات جرایم (Australian Criminal Intelligence Commission)، واحد اطلاعات پلیس فدرال، مرکز تحلیل و گزارش‌های معاملات (Australian Transaction Reports and Analysis Centre) و وزارت امنیت داخلی استرالیا می‌شود.

اداره امنیت ملی وظیفه مدیریت سازمانی جامعه اطلاعات ملی را بر عهده داشته و هدف آن ارائه مسئولیتی واحد برای نخست‌وزیری و کمیته امنیت ملی کابینه است. از طرفی وظیفه بخش نوآوری، علوم و تحقیقات اداره یاد شده (IS&R) پاسخگویی به تغییر نیازهای فناوری جامعه اطلاعات ملی است.

ماهواره جامعه اطلاعات ملی (NICSAT)، یک برنامه اثبات مفهوم طبقه‌بندی نشده است که به منظور درک بهتر عملکرد ماهواره‌های کوچک مانند صورت فلکی کیوب‌ست (CubeSat) راه‌اندازی شد. با توجه به گزارش‌های منتشر شده پروژه موردبحث یک برنامه آموزشی است که امکان تحقیق و توسعه یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی روی مدارها را فراهم می‌آورد.

اداره اطلاعات ملی در سال 2019 اعلام کرده بود که نتایج یک تحقیق گسترده نشان می‌دهد، پردازش داده‌ها در مدارهای پیرامون زمین از طریق یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی امکان‌پذیر است. هدف از پروژه یاد شده نیز به کارگیری الگوریتم یادگیری ماشینی کاربردی روی مدار به جای استفاده از منابع داده چندگانه است.

اداره یاد شده قصد دارد بستر یادگیری ماشینی خود را در هر دو زمینه داده‌های تصویربرداری و فرکانس‌های رادیویی آزمایش کند. الگوریتم‌های یادگیری ماشینی کاربردی که در یک سامانه فضایی مجهز به هوش مصنوعی به کارگرفته می‌شوند، امکان پردازش داده‌ها و تحویل مستقیم آن‌ها به کاربر را فراهم می‌آورد. این موضوع نیاز به ارتباطات و ایستگاه‌های زمینی را کاهش داده و در زمان صرفه‌جویی می‌شود.

دفتر اطلاعات ملی استرالیا قصد دارد ماهواره توسعه یافته را تا ژوئن تا 2021 به فضا پرتاب کند.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.