about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

نیروی فضایی آمریکا به منظور توسعه دو ماهواره قطبی با نورثروپ گرومن قرارداد همکاری امضا کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نیروی فضایی آمریکا به تازگی قراردادی به ارزش 2.375 میلیارد دلار با نورثروپ گرومن امضا کرد. هدف از این تفاهم‌نامه توسعه «نسل بعدی 2 ماهواره مادون قرمز پایدار» (Next Gen OPIR) است ه به شناسایی موشک‌های بالستیک و ارسال هشدار برای ارتش کمک می‌کند.

ماهواره‌های مذکور جایگزینی برای سامانه‌های مادون قرمز به حساب آمده، بخش حیاتی برای معماری دفاع موشکی ملی آمریکا به حساب می‌آیند. ماهواره‌ها توانایی به کارگیری حسگرهای مادون قرمز را به منظور شناسایی و ردیابی تهدیدات موشک‌های بالستیک هستند. همچنین طول عمر آن‌ها بسیار بیشتر از سیستم‌های فعلی است.

مرکز سامانه‌های فضایی و موشکی آمریکا (The Space and Missile Systems Center)، در نظر دارد 5 ماهواره را در مدارهای اطراف زمین قرار بدهد. از این تعداد 3 ماهواره زمین آهنگ بوده و توسط لاکهید مارتین تولید می‌شوند. 2 ماهواره بعدی نیز در نواحی قطبی قرار گرفته و نورثروپ گرومن وظیفه ساخت آن‌ها را بر عهده دارد.

نورثروپ گرومن در ابتدا و در ژوئن 2018 قراردادی 47 میلیون دلاری را با هدف تحلیل نیازمندی‌ها و کاهش خطر 2 ماهواره قطعی امضا کرده بود؛ اما در می 2020 این قرارداد به منظور توسعه ماهواره‌ها تمدید شد. تاکنون 70.5 میلیون دلار وجه یاد شده در اختیار نورثروپ گرومن قرار گرفته است و این انتظار وجود دارد پروژه تا دسامبر 2025 تکمیل گردد.

لاکهید ماترتین نیز به طور مشابه در آگوست 2018 به منظور توسعه 3 ماهواره زمین آهنگ، قراردادی 2.9 میلیارد دلاری امضا کرده بود. در اکتبر 2019 اعلام شد بررسی طراحی اولیه این ماهواره‌ها به اتمام رسیده است.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد