about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

توسعه شبکه 5G انگلیس، تهدیدی بالقوه از سوی چین

آلن وست، وزیر سابق امنیت و مبارزه با تروریسم انگلیس در مورد حضور شرکت های چینی در این کشور، هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ لرد آلن وست (Alan West)، وزیر پیشین امنیت و مبارزه با تروریسم انگلیس، اخیرا طی اظهار نظری، در مورد امکان هک زیرساخت های حیاتی حمل و نقل و انرژی این کشور، توسط شرکت های چینی توسعه دهنده شبکه اینترنت 5G، هشدار داده است.
وی در این مورد گفت:

در بدترین حالت سناریو، ما در همه ح.زه ها به شدت آسیب پذیر می شویم. همه ارتباطات ما می توانند هک شوند. چین توان خاموش کردن و ایجاد اختلال در همه چیز را پیدا می کند. برای مثال، قطع ناگهانی جدول حرکت قطارها در انگلیس، به تنهایی می تواند آشوب و بی نظمی غیرقابل کنترلی را سبب شود.

اگرچه وست در مورد حضور چین در این پروزه ابراز نگرانی گکرده است؛ اما موافق ممنوعیت فعالیت چینی ها در این کشور نیست و معتقد است که دولت باید کنترل و نظارت خود بر این شرکت ها را تشدید کند. از همین روی، وی طی اظهار نظری گفت:

باید در این زمینه، دستورالعمل های روشن وزارتخانه های مربوطه وجود داشته باشد. ما باید ماهیت خطرات موجود را بدانیم. در حال حاضر، مسائل مربوط به تشدید نظارت و کنترل بر این حوزه، تا حدودی معلق هستند.

چین در حال حاضر، یکی از رهبران جهانی توسعه اینترنت 5G، به شمار می رود. رشد این فناوری در انگلیس، می تواند افزایش سرعت حرکت به سمت توسعه شهرهای هوشمند در آینده ای نزدیک را سبب شود. شرکت های هوآوی و «ZTE»، به عنوان پیشتازان صنعت مخابرات و ارتباطات چین، اخیرا از فعالیت در استرالیا و ایالات متحده آمریکا، منع شده اند و مدیران شرکت هواوی این تصمیم را کاملا سیاسی دانستند.

این در حالی است که اپراتورهای مخابراتی بریتانیا پیش از این هشدارهایی در مورد نواقص امنیتی و نا امنی سیستم های زیرساختی این دو شرکت چینی، دریافت کرده اند.

وست در ادامه سخنان خود اعلام کرد که موفقیت حزب حاکم چین در نفوذ و جایگذاری بد افزار در سیستم های فدرال ایالات متحده، نشان دهنده توان فنی بالای این کشور در اجرای عملیات جاسوسی سایبری است.

مالکوم ریفکیند (Malcolm Rifkind)، وزیر امور خارجه پیشین انگلیس نیز درباره چالش پیش روی بریتانیا، گفت که دولت تحقیقات خود در مورد حملات سایبری به زیرساخت های ملی این کشور افزایش داده است. وی در ادامه افزود:

چین توانمندی سایبری و هکری بالایی دارد و این قدرت مستقیما با حزب کمونیست این کشور در ارتباط و پیوند است.

تازه ترین ها
نگرانی
1405/06/31 - 16:00- آمریکا

نگرانی آمریکایی‌ها از عملکرد ضعیف شرکت‌های هوش مصنوعی

از هر چهار آمریکایی، سه نفر گفتند که شرکت‌های هوش مصنوعی برای جلوگیری از فاجعه اقدامات کافی انجام نمی‌دهند.

هشدار
1405/06/31 - 14:38- هوش مصنوعي

هشدار بانک‌ها در مورد ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها هشدار دادند که ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرات کلاهبرداری، تقلب و نقض حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهند.

استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.