about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اسرائیل در نظر دارد سیستم دفاع موشکی گنبد آهنین خود را در ایالات متحده توسعه دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ گنبد آهنین، به عنوان یک سیستم دفاعی هوایی متحرک توسعه یافته به‌وسیله سیستم‌های دفاعی پیشرفته رافائل و صنایع هوافضای اسرائیل، به منظور رهگیری و خنثی‌سازی موشک‌های کوتاه برد طراحی شده و در اسرائیل بسیار موفق بوده است.

در حال حاضر، شرکت آمریکایی فناوری‌های ریتون و سیستم‌های دفاعی پیشرفته رافائل برای توسعه سیستم دفاع موشکی گنبد آهنین در ایالات متحده با یکدیگر همکاری می‌کنند.

آمریکا برای اولین بار با نام سیستم‌های حفاظت منطقه‌ای رافائل ریتون گنبد آهنین همه جانبه را در اختیار دارد. به گفته رافائل، این مرکز سیستم‌های گنبد آهنین، رهگیر و پرتابگر تامیر (Tamir) و موشک «SkyHunter» را خواهد ساخت.

موشک‌های SkyHunter و رهگیر تامیر قادر به خنثی‌سازی موشک‌های کروز، هواپیماهای بدون سرنشین، راکت‌ها، توپخانه‌ها، خمپاره‌ها و سایر تهدیدات هستند. انتظار می‌رود با این مشارکت تا پایان سال یک موقعیت مکانی برای سایت نهایی شود.

سام دنک (Sam Deneke)، معاون تجارت دفاع هوایی و جنگ زمینی دفاعی و موشکی ریتون در این زمینه گفت :

«این اولین تأسیسات گنبد آهنین خارج از اسرائیل خواهد بود و به وزارت دفاع و متحدان آمریکا در سراسر جهان کمک می‌کند تا سیستمی برای دفاع از اعضای سرویس و زیرساخت‌های مهم به‌دست آورند.»

پیش از این، همانطور که «EurAsian Times» گزارش داده، نیروی زمینی آمریکا گفته بود که خرید سیستم دفاع موشکی گنبد آهنین اسرائیل با توجه به نگرانی‌ها پیرامون سازگاری با فناوری‌های موجود ایالات متحده کنسل شده است.

مایک موری (Mike Murray)، فرمانده فرماندهی آینده نیروی زمینی آمریکا اظهار داشت كه برخی موضوع‌ها از جمله آسیب‌پذیری‌های سایبری و موانع عملیاتی را برای ادغام عناصر گنبد آهنین با سیستم فرماندهی رزمی یکپارچه با نیروی زمینی آمریكا شناسایی کرده‌اند.

موری در گفتگو با کمیته فرعی نیروهای زمینی و هوایی تاکتیکی سرویس خدمات مسلح خانه نمایندگان توضیح داد :

«به دست آوردن این 2 باتری بیشتر از آنچه تصور می‌کردیم، طول کشید. ما معتقدیم که نمی‌توانیم آنها را در سیستم دفاع هوایی خود براساس برخی چالش‌های قابلیت همکاری، سایبری و سایر چالش‌ها ادغام کنیم.»

وی خاطرنشان کرد که مشکل اصلی ارتش ایالات متحده این بود که اسرائیل از تهیه کد منبع برای نرم‌افزار گنبد آهنین خودداری کرده است. این کار باعث می‌شود واشنگتن از برنامه‌ریزی مجدد برای سازگاری با سیستم‌های آمریکا ممانعت کند.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.