توسعه سیستمهای امنیت سایبری پیشرفته در عربستان سعودی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ در خط مقدم میدان نبرد دیجیتال، تیمی از محققان دانشگاه علم و فناوری ملک عبدالله عربستان سعودی (KAUST) در حال مهندسی دفاعی جدید در برابر دزدی دریایی سایبری هستند. هدف آنها، افزایش امنیت تراشههای الکترونیکی، ایجاد انقلابی در چشمانداز هک است و آن را برای مجرمان سایبری پیچیدهتر و چالشبرانگیزتر میکند.
جهش کوانتومی در امنیت تراشه
تیم دانشگاه علم و فناوری ملک عبدالله در حال دفاع از فناوری مورد استفاده در ساخت رایانههای فوق سریع است : چند گیت. این ساختارها در ابعاد نانو، متشکل از یک لایه اکسید که بین 2 لایه آهنربای آهنی قرار گرفته، رویکرد جدیدی را برای امنیت تراشه ارائه میکند. دروازههای چندگانه با دقت و سرعت فوقالعاده برای تجزیه و تحلیل و فیلتر کردن احتمالات هک بالقوه کار میکنند و آنها را به سدی بزرگ در برابر تهدیدات سایبری تبدیل میکند.
پرداختن به پاشنه آشیل عصر دیجیتال
تراشههای الکترونیکی، ضربان قلب اکوسیستم دیجیتال عربستان، در مجموعهای از دستگاهها، از تلفنهای هوشمند تا سرورهایی که اینترنت را تأمین میکنند، یافت میشوند. آنها اطلاعات حساس و گنجینهای برای هکرها را در اختیار دارند. کار محققان دانشگاه علم و فناوری ملک عبدالله پاسخی به این آسیبپذیری و با هدف تقویت این دروازهبانهای دیجیتال و محافظت از اطلاعات ارزشمندی است که از آنها محافظت میکنند.
مفاهیم فراتر از کاربران فردی
کارشناسان معتقدند که امنیت تراشههای پیشرفته پیامدهایی فراتر از تک تک کاربران دارد. کسبوکارها و سازمانهایی که دادههای حساس را روی دستگاههای الکترونیکی ذخیره و پردازش میکنند، سود بسیار زیادی خواهند برد. حملات سایبری، بدون درنظر گرفتن خطر احتمالی دادههای مشتری، میتواند منجر به خسارات مالی شدید و آسیب به شهرت شود. با تقویت امنیت تراشهها، سازمانهای سعودی میتوانند بهتر از خود و ذینفعان خود در برابر این تهدیدات دیجیتال محافظت کنند.
تحقیقاتی که در دانشگاه علم و فناوری ملک عبدالله انجام میشود پتانسیل قابل توجهی در دنیای دیجیتالی دارد و انکارناپذیر است. همانطور که تکنولوژی به تکامل خود ادامه میدهد، تکنیکهای به کار گرفته شده توسط مجرمان سایبری نیز ادامه مییابد. یک قدم جلوتر ماندن بسیار مهم است و کار تیم دانشگاه علم و فناوری ملک عبدالله نشان دهنده یک گام مهم در این مسابقه در حال انجام است.