about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

پژوهشگران روبات‌های بسیار کوچکی تولید کرده‌اند که با کمک ارتعاش‌های به وجود آمده به واسطه انتشار امواج قابل کنترل هستند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ پژوهشگران موسسه فناوری جورجیا اعلام کردند با استفاده از چاپگر 3 بعدی موفق به ساخت روباتی کوچک شده‌اند. این روبات با استفاده از ارتعاشات ایجاد شده به واسطه پیزوالکتریک، منابع مافوق صوت یا حتی بلندگوهای کوچک به حرکت در می‌آید.

نمونه‌های اولیه روبات مورد بحث با توجه به تنظیمات آن به ارتعاشات فرکانس‌های مختلف واکنش نشان می‌دهند. این موضوع به محققان اجازه می‌داد تا بتوانند تنظیم و کنترل ارتعاش مسیر حرکت محصول خود را کنترل کنند. این روبات تنها 2 میلی‌متر طول داشته و در هر ثانیه 4 برابر ابعاد خود حرکت می‌کند.

پاهای روبات یاد شده حالتی فنری داشته و به صورت پیوسته به سمت بالا و پایین حرکت می‌کنند. همین مسئله امکان حرکت به سمت جلو را به روبات می‌دهد. فرکانسی که هر یک از روبات‌های کوچک به آن واکنش نشان می‌دهند با ابعاد، قطر، طراحی و هندسه پاها رابطه‌ی مستقیم دارد. همچنین به واسطه تغییر دامنه ارتعاش‌ها می‌توان سرعت این ابزار را کم یا زیاد کرد.

روبات یاد شده به اندازه‌ای کوچک است که می‌توان آن را با قطر موی انسان مقایسه کرد و با چشم غیرمسلح به سختی دیده می‌شود. این دستاورد می‌تواند تغییرات محیط را تشخیص دهد و اگر گروهی از آن‌ها با یکدیگر کار کنند امکان جابه‌جایی مواد را به دست می‌آورند. همچنین محققان امیدوارند بتوان در آینده از آن‌ها برای ترمیم بافت‌های آسیب‌دیده داخل بدن بهره گرفت.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد