about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

توسعه روابط سایبری ناتو در خاورمیانه

به گزارش واحد بین الملل سایبربان؛ ناتو در حال اجرای یک رویکرد هماهنگ دفاع سایبری است که شامل برنامه‌ریزی و قابلیت توسعه مکانیزم‌های پاسخ دهی در صورت بروز یک حمله سایبری است. برای رسیدن به این خواسته ناتو مأمور به ترکیب و یکپارچه سازی اقدامات دفاع سایبری در تمام مأموریت‌ها شد که در حال حاضر ناتو درحال‌توسعه شبکه‌های ملی است که با اطلاعات ناتو در ارتباط هستند.
بنابراین، این سازمان برای همکاری با متحدان خود جهت توسعه حداقل نیازهای سایبری به سامانه‌های اطلاعات ملی متحدان خود نیاز دارد. از جمله چالش‌های امنیتی پیش روی ناتو دفاع از مردم این سرزمین‌ها در مقابل حملات سایبری است. در این کشورها سیاست ناتو در دفاع سایبری تصریح می‌کند که آگاهی از موقعیت، افزایش مشاوره؛ ازجمله فعالیت‌هایی باشد که ناتو با متحدان خود در میان می‌گذارد. در این راستا گروه هکری روسی وابسته به دولت روسیه چندین حمله به رایانه‌های مقامات اوکراین و سازمان‌های ناتو انجام داده است.
روسیه با استفاده از جنگ سایبری که در اوایل سال 2014 به عنوان «کنترل انعکاسی» نام‌برده شده است اوکراین را مورد هدف خود قرارداد. همچنین متقاعد کردن غرب هدف اصلی استفاده از تکنیک‌های کنترل انعکاسی است که توسط روسیه علیه اوکراین به شمار می‌رود. فضای سایبر اجازه می‌دهد تا مهاجمان برای اجرای حملات بزرگ از طریق سرورهای سراسر جهان به صورت ناشناس اقدام کنند. در 23 نوامبر 2015 شبکه برق در منطقه Ivano-Frankivsk اوکراین برای شش ساعت قطع شد که حدود 1.4 میلیون نفر در این زمان فاقد انرژی الکتریکی بودند.
با توجه به بروز حملات توسط گروه هکری انانیموس «Anonymous» ترکیه یکی از مقاصد این گروه به شمار می‌رود.
با توجه به روند رو به رشد آگاهی شهروندان در فضای مجازی و نقض حریم خصوصی در شبکه جهانی وب، جهان رو به سوی تکیه بر تخصص اسرائیل برای دفع خطرات رایانه‌ای و نگهداری امن اطلاعات کرده است. علاوه بر این اداره ملی امنیت سایبر اسرائیل در تلاش برای تأمین امنیت سایبری ایجادشده است. در حال حاضر اسرائیل به فکر یک ائتلاف نظامی بر اساس ماده 5 است که بین ناتو و اسرائیل صورت گرفته است؛ بنابراین ناتو به ارزیابی مجدد ساختار روابط خود با اسرائیل پرداخته است.
در حال حاضر ترکیه به‌عنوان مرکز تعالی همکاری‌های دفاع سایبری ناتو «CCDCOE» که به آموزش و مشاوره درزمینه امنیت سایبری تبدیل شده است. وظیفه این مرکز برای بالا بردن توانایی، همکاری و به اشتراک‌گذاری اطلاعات بین ناتو و شرکای آن برای دفاع سایبری است. در این راستا ترکیه، ناتو و اسرائیل درحال‌توسعه یک سیستم سایبری باقابلیت مقابله با جنگ هیبریدی روسیه در خاورمیانه هستند.

 

تازه ترین ها
شکایت
1405/07/01 - 18:00- آمریکا

شکایت سانفرانسیسکو علیه ترامپ مدیا

سانفرانسیسکو از ترامپ مدیا شکایت کرده و مدعی شده است که دسترسی زودهنگام تروث اِی‌پی‌آی به پست‌ها، قانون رقابت ناعادلانه را نقض می‌کند.

تأسیس
1405/07/01 - 17:27- آمریکا

تأسیس مرکز دفاع اطلاعاتی توسط بریتانیا

نخست‌وزیر بریتانیا، طی سخنرانی خود در مجمع‌عمومی سازمان ملل متحد اعلام کرد که بریتانیا یک مرکز ملی دفاع اطلاعاتی تأسیس خواهد کرد.

پیشنهاد
1405/07/01 - 16:46- اروپا

پیشنهاد تشکیل اتحادیه طیف فرکانسی برای تأمین بودجه اتحادیه اروپا

یونان پیشنهاد تشکیل اتحادیه طیف فرکانسی اروپا را برای تأمین میلیاردها یورو بودجه اتحادیه اروپا از طریق فناوری موبایل نسل ششم مطرح کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.