about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

توسعه خودروی بی راننده توسط اینتل

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ برایان کرزانیچ (Brian Krzanich)، مدیرعامل اینتل در زمان سخنرانی خود در نمایشگاه خودروی لوس‌آنجلس آمریکا (LA Auto Show) اعلام کرد، این شرکت قصد دارد برای طول 2 سال آینده، 250 میلیون دلار روی توسعه‌ی خودروهای بی راننده سرمایه‌گذاری کند؛ اما این موضوع به معنی تولید یک خودرو توسط آن‌ها نیست؛ زیرا مراحل ساخت یک خودرو از لحظه‌ی طراحی روی کاغذ تا تولید نهایی بسیار پیچیده و هزینه‌بر است. وی توضیح داد آن‌ها قصد دارند روی بهبود فناوری‌های خودروهای بی راننده تمرکز کنند.

اینتل با انتشار بیانیه‌ای گفت: «هدف ما جابه‌جایی مرزهای نسل بعدی ارتباطات، اتصالات، شناخت محتوا، یادگیری عمیق، امنیت و بسیاری زمینه‌های دیگر در صنعت خودروسازی است.»
عبارت دیگر، اینتل می‌خواهد؛ مشابه بی. اِم. و. به شرکتی، تبدیل شود که توان پردازش داده‌های تولیدشده را از سوی خودروهای بی راننده، تأمین کند. شرکت بی. اِم. و. نیز در گذشته اعلام کرده بود، برای ساخت یک خودروی کاملاً خودمختار، با اینتل و موبایلای اسرائیل1 (Mobileye) همکاری خواهد کرد.
اینتل کلمه «کاملاً خودکار» را اولین بار در نمایشگاه مذکور اعلام کرد. خودروهای بی راننده‌ی تولید شده تا این لحظه هر یک تنها بخشی از خودکار سازی را پوشش داده‌اند. به عنوان مثال تعدادی از آن‌ها فقط می‌توانند به‌صورت خودکار پارک کنند، تعدادی بین خطوط باقی بمانند و برخی نیز راننده را از احتمال تصادفات پیش رو مطلع سازند؛ اما خودروهای کاملاً بی راننده بسیار پیچیده‌تر از آن هستند که به محل حضور راننده آمده، وی را سوار کنند و به مقصد برسانند.
مدیرعامل اینتل اشاره کرد با توجه به حسگرهای به کار رفته در خودروها و پیشرفت آن‌ها، در آینده‌ای نزدیک هر خودرو به تنهایی 4 هزار گیگابایت اطلاعات در روز تولید می‌کند.
اینتل تنها شرکتی نیست که بخشی از تمرکز خود را روی توسعه خودروهای بی راننده قرار داده است؛ بلکه شرکت‌های تازه تأسیس و خودروسازهای بسیاری هستند که قصد انجام چنین کاری دارند. به عنوان مثال می‌تواند به شرکت انویدیا که تولیدکننده پردازنده‌های گرافیکی است اشاره کرد. همچنین شرکت بایدو (Baidu) نیز که به در بیش از 50 زمینه مختلف فعلیت کرده و بزرگ‌ترین موتور جستجوگر کشور چین را توسعه داده است، با شرکت انویدیا برای خودکار سازی همکاری می‌کند. به علاوه وزارت حمل و نقل کشور آمریکا نیز به دستور اوباما یک سرمایه‌گذاری 10 ساله به ارزش 4 میلیارد دلار روی این شاخه از فناوری انجام داده است.

_________________________________

1- موبایلای، یک شرکت فعال حوزه‌ی فناوری است که «سامانه‌های پیشرفته‌ی کمک‌راننده» (ADAS/ advanced driver assistance systems) را برای هشدار تصادف به رانندگان توسعه داده است. همچنین این شرکت یکی از اصلی‌ترین تأمین‌کنندگان تجهیزات در صنعت خودروسازی محسوب می‌شود.

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.