about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

توسعه ابزار ویدئوچت توسط فیسبوک

بر اساس شایعات منتشر شده، به نظر می رسد فیسبوک در آینده ی نزدیک، ابزار جدیدی را برای ویدئو چت معرفی خواهد کرد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان، به نقل از «fossbytes»؛ در اوایل سال 2018، شایعاتی منتشر شده بود که فیسبوک در حال کار روی ابزار جدیدی است که به کاربران اجازه می دهد از طریق ویدئوچت ارتباط خود را با یکدیگر حفظ کنند. به تازگی یک وبگاه مالی به نام «Cheddar»، گزارش داده است که فیسبوک در به زودی این قابلیت را با نام پورتال (Portal) معرفی خواهد کرد.

فیسبوک در حال حاضر در خدمات خود از مکالمه صوتی و تصویری بهره می برد؛ بنابراین ایجاد یک زیرساخت و پایگاه کاربران از نگرانی های مدیران این شرکت به حساب نمی آید؛ اما بر اساس شایعات به نظر می رسد این شبکه ی اجتماعی از مدت ها قبل در حال کار روی سخت افزاری تازه است که بتوان از آن برای ویدئو چت استفاده کرد.

با توجه به گزارش مذکور، پورتال احتمالا عملکردی مشابه با آمازون ایکو شو (Amazon’s Echo Show) و نمایشگرهای مجهز به گوگل اسیستنت (Google Assistant) دارد. اگرچه ابزار فیسبوک از قابلیت تشخیص چهره ی کاربران نیز بهره می برد.

همچنین با توجه به رسوایی های نقض حریم خصوصی فیسبوک، این ابزار به دکمه ای برای از کار انداختن دوربین های ردیاب دستگاه مجهز شده است. پورتال در دو نسخه با قیمتی حدود 300 و 400 دلار به بازار عرضه خواهد شد.

تازه ترین ها
انتقاد
1405/07/25 - 10:43- آمریکا

انتقاد از متا به دلیل سوگیری الگوریتمی در انتخابات برزیل

کمپین ریاست‌جمهوری برزیل شکایتی انتخاباتی علیه شرکت متا به دلیل ادعای سوگیری الگوریتمی ارائه کرد.

ابعاد
1405/07/25 - 10:08- جرم سایبری

ابعاد تازه سرقت اطلاعات از نهاد کمک حقوقی بریتانیا

مقام‌های دولت بریتانیا اعلام کردند حمله سایبری به آژانس کمک حقوقی این کشور (LAA) بسیار گسترده‌تر از برآوردهای اولیه بوده و اطلاعاتی با قدمت نزدیک به پنج دهه را دربر گرفته است.

ناکامی
1405/07/25 - 10:01- آمریکا

ناکامی تیندر و هینج در مهار کلاهبرداری‌های عاطفی

بررسی یک‌ساله کمیته مشترک اقتصادی کنگره آمریکا نشان می‌دهد که در ۹ ماه نخست سال ۲۰۲۵، نزدیک به یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار کلاهبردار و فرد متخلف در اپلیکیشن‌های دوست‌یابی تیندر (Tinder) و هینج (Hinge) با کاربران واقعی ارتباط برقرار کرده‌اند.