about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

توسعه ابررایانه برای پیش‌بینی دقیق آب‌وهوا

در انگلیس ابررایانه‌ای برای پیش‌بینی دقیق‌تر هواشناسی و رویدادهای آب و هوایی طراحی شده است. ماشین مذکور پیشرفته‌ترین ابررایانه تخصصی در حوزه هواشناسی خواهد بود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ پژوهشگران به تازگی ابررایانه جدیدی طراحی کرده‌اند که پیش‌بینی هواشناسی  را  ارتقا می‌دهد. این پروژه با بودجه ۱.۲ میلیارد پوندی از سوی دولت انگلیس توسعه می‌یابد.

سرویس هواشناسی انگلیس (Met office) با هدف پیش‌بینی بهتر بارش و ارائه خدمات بهتر به فرودگاه‌ها این سیستم را مدیریت می‌کند.

اطلاعاتی که این ابررایانه قدرتمند جمع‌آوری می‌کند به پیش‌بینی دقیق‌تر طوفان‌ها، انتخاب بهترین مکان برای ساخت سیل بند و پیش‌بینی تغییرات آب و هوایی در سراسر جهان کمک می‌کند. به گفته مقامات دولتی، ماشین مذکور پیشرفته‌ترین ابررایانه تخصصی در حوزه هواشناسی خواهد بود.

سرویس هواشناسی انگلیس در حال حاضر از ابررایانه‌ای استفاده می‌کند که در اواخر ۲۰۲۲ عمر استفاده از آن به پایان می‌رسد.

این ماشین جزو ۵۰ رایانه قدرتمند جهان است و حافظه ذخیره آن برای نگهداری ۱۰۰ سال فیلم با کیفیت HD کافی است.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد