about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

توجه به نسخه سایبری شبکه بزرگ چین

مقاله‌ای پیرامون توجه به نسخه سایبری شبکه بزرگ چین موسوم به «Great Firewall» منتشر شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ کارشناسان مدعی هستند که چین دست به سانسور بسیار گسترده‌ای در اینترنت می‌زند و از دسترسی مردم به محبوب‌ترین دامنه‌های امروز جهان مانند گوگل، فیس‌بوک، یوتیوب و ویکی‌پدیا جلوگیری می‌کند. در حال حاضر، تحقیقات جدید آکادمیک دامنه این پدیده را روشن کرده و نشان داده که فایروال‌های چینی حدود 311 هزار دامنه از جمله 41 هزار مورد را به طور تصادفی مسدود می‌کند.

این تحقیق بیش از 9 ماه در سال گذشته (بین ماه‌های آوریل تا اکتبر 2020) به‌وسیله کارکنان 4 دانشگاه ایالات متحده و کانادا انجام شد. در طول تحقیق، آنها حدود 534 میلیون دامنه را بررسی کردند و روزانه به طور متوسط ​​به 411 میلیون دسترسی داشتند. یافته‌ها به‌وسیله وب‌سایت «The Record» شرکت سایبری آمریکایی «Recorded Future» منتشر شده است.

محققان سیستمی را توسعه داده‌اند که به دامنه‌های داخل و خارج فضای اینترنت چین دسترسی می‌یابند و سپس مشخص می‌کنند که «Great Firewall» (شبکه چینی ناظر و مسدود کننده محتوای ناخواسته سایر کشورها که به عنوان «پروژه شیلد طلایی» نیز شناخته می‌شود) چگونه در سرورهای «DNS» برای جلوگیری از دسترسی کاربران چینی به دامنه‌های خاص یا دسترسی کاربران خارجی به سایت‌های داخلی چینی نفوذ می‌کند.

آماری از این سیستم به نام «GFWatch» در پایان تحقیق نشان داد که حدود 270 هزار دامنه به طور عمدی و بقیه به طور تصادفی، ظاهراً به دلیل خطاهای فیلترینگ، به‌وسیله دولت چین مسدود شده‌اند؛ بنابراین، کارشناسان فرض می‌کنند که مسدود کردن عمدی شبکه اجتماعی رِدیت (Reddit) نیز منجر به مسدود شدن ناخواسته سایت‌هایی با نام‌های مشابه مانند «geareddit»، یک فروشگاه چاپ آنلاین، شده است.

طبق این تحقیق، حدود 40 درصد دامنه‌هایی هستند که اخیراً ثبت و به‌طور پیش فرض برای ارزیابی به‌وسیله دولت مسدود شده‌اند. بنابراین، به عنوان مثال، بسیاری از دامنه‌های مرتبط با بیماری کووید-19 مسدود شدند. برخی از سایت‌ها‌ی مسدود شده، با اتهاماتی مبنی بر اینکه چین منبع همه‌گیری است و انتقاد از رفتار کلی چین در مورد موضوع، مواجه شدند.

به گفته کارشناسان، دامنه‌های مربوط به سایت‌ها و وبلاگ‌های خصوصی و تجاری، پورنوگرافی، فناوری اطلاعات، قمار، سرگرمی، اخبار و سایت‌های مخرب نیز مسدود شدند. جالب است بدانید که در میان نمونه‌ای از بیش از 138 هزار سایت مورد بررسی محققان، تنها 1800 مورد از آنها در لیست 100 هزار سایت محبوب اینترنت قرار دارند.

منبع:

تازه ترین ها
تعهدات
1404/02/12 - 12:17- سایرفناوری ها

تعهدات مایکروسافت برای آینده دیجیتال اروپا

مایکروسافت تعهدات جدید خود را برای آینده دیجیتال اروپا رونمایی کرد.

هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

حمله
1404/02/11 - 21:46- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.