about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

به گزارش سایبربان، دکتر لاله افتخاری، نماینده مجلس شورای اسلامی و از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس، صبح امروز و در بازدید از سومین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی، در غرفه سایبربان حضور یافتند و از نزدیک در جریان فعالیت‌های این موسسه اطلاع رسانی امور سایبری قرار گرفتند.

ایشان لزوم طبقه بندی اطلاعات سایبری بر اساس نیاز مخاطبان را یادآور شده و افزودند:« این اطلاعات باید در طبقه بندی‌های جداگانه‌ای قرار بگیرند و پس از آن بر اساس نیاز جامعه مخاطب در اختیار آنها قرار داده شوند. گهگاه محتوا و اطلاعاتی در این عرصه وجود دارند که نیاز دارد تا در اختیار مخاطبان خاصی قرار بگیرد.» ایشان در ادامه به موضوع نفوذ اشاره کرده و خواستار در نظر گرفتن تمامی جوامع مخاطب در موضوع اطلاع رسانی سایبری شدند.

 

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، یکی از اصلی‌ترین جنگ‌های امروز را، جنگ سایبری دانسته و تاکید کردند که دشمن در حال رصد ما است و این موضوع دقت هر چه بیشتر ما را طلب می‌کند.

دکتر افتخاری، به این نکته نیز اشاره کردند که یکی از مناسبت‌های پیش رو که حضور فعال ما در فضای سایبری را طلب می‌کند، 8 مارس، روز جهانی زنان، است و ما باید تلاش کنیم تا در این روز، محتوای مناسبی را تولید کرده و در اختیار مخاطبان قرار دهیم.

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.

افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.