about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

پلیس یوروپل و آژانس ملی مقابله با جرایم انگلستان توافق نامه همکاری را بر سر مقابله با جرایم سایبری به امضا رساندند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ پلیس یوروپل و آژانس ملی مقابله با جرایم انگلستان ( NCA ) با هدف گسترش همکاری ها بر سر جرایم سایبری، توافق نامه رسمی و جدیدی را به امضا رساندند.

طبق این توافق نامه جرایم سایبری مورد بررسی جدی قرار خواهند گرفت. اگرچه از گذشته همکاری هایی میان اروپا و انگلستان وجود داشته اما امضای توافق نامه رسمی می تواند موانع موجود را از سر راه بردارد و همکاری ها را گسترش دهد. 

بندهای توافق شده شامل موارد زیر می باشد:

استقرار افسران رابط NCA در مقر یوروپل
دسترسی به سیستم پیام رسانی ایمن یوروپل
امکان حضور و سازماندهی فعالیت ها و ملاقات ها در یوروپل
امکان شرکت و همکاری در پروژه های تحلیلی یوروپل
تبادل سریع و موثر داده

 NCA برای روابط نزدیک خود با آژانس های اجرایی اروپا، به نقش خود در انهدام بات نت Emotet ( ایموتت ) و سرویس جرم سایبری DoubleVPN اشاره کرد. 

NCA گفت:

توافق با یوروپل، مقابله با کلیه تهدیدهای سایبری پیش روی انگلستان و همسایگان اروپایی آن را مورد پشتیبانی قرار خواهد داد. 

این آژانس افزود:

ما به صورت خستگی ناپذیری بر روی مقابله با مجرمین سازماندهی شده مانند مجرمین سایبری، سارقان، کودک آزاران و... تمرکز خواهیم کرد. 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد