about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

توافق امنیت سایبری، استرالیا و چین

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان، دفتر نخست‌وزیری استرالیا، به تازگی اعلام کرده است که مالکوم ترنبول (Malcolm Turnbull) و لی کچیانگ (Li Keqiang) نخست وزیران استرالیا و چین، طی دیداری، در مورد مبحث امنیت سایبری، گفتگو کرده و به توافقاتی دست‌یافته‌اند.

 


بر اساس توافق صورت گرفته، دو کشور، از هیچ نوع سرقت سایبری آی پی، اسرار تجاری شرکت‌ها و داده‌های مدیریتی کسب‌وکارها، با هدف به دست آوردن مزیت رقابتی، حمایت نمی‌کنند. چین پیش از این نیز، با کشورهای آمریکا و انگلیس، به توافقاتی مشابه دست یافته بود.

 


طرفین، با پیروی از قوانین رفتاری دولت‌ها در فضای مجازی که از سوی سازمان ملل تدوین شده است نیز، موافقت کرده‌اند.

 


ترنبول، طی مصاحبه ای، اعلام کرد که ادامه‌ی گفتگوی دو کشور، پیرامون مسئله‌ی امنیت سایبری، به جلوگیری از وقوع حوادث سایبری و تیرگی روابط چین و استرالیا، جلوگیری خواهد کرد.

 


مرکز امنیت سایبری استرالیا (ACSC)، اخیراً، با انتشار گزارشی، مدعی شد که تقریباً همه‌ی بنگاه‌های اقتصادی و سازمان‌های استرالیا، طی سال‌های 2015 و 2016، حداقل یک بار، هدف حملات سایبری قرار گرفته‌اند. به عنوان مثال، آمار، از وقوع حداقل 100 حمله‌ی فیشینگ، از طریق ایمیل‌های آلوده، در طول سال‌های یاد شده، حکایت دارد.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.