about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

اسرائیل، یونان و قبرس برای تقویت همکاری‌های نظامی توافق‌نامه امضا کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ رسانه‌ها و خبرگزاری‌های اسرائیلی اعلام کردند که رژیم صهیونیستی، یونان و قبرس برای تقویت همکاری‌های نظامی توافق‌نامه امضا کردند.

وزارت دفاع 3 طرف مدعی شدند که این توافق باعث بهبود آمادگی نیروهای مسلح، ایجاد شغل بیشتر برای مردم و پیشبرد امنیت در منطقه می‌شود.

«Times of Israel» به نقل از بنی گانتز (Benny Gantz)، وزیر دفاع رژیم صهیونیستی نوشت :

«این توافق‌نامه باعث گسترش همکاری صنعت در مقیاس وسیع، تقویت توانایی‌های دفاعی ما و ایجاد هزاران شغل برای هر 3 اقتصاد می‌شود.»

روزنامه اسرائیلی همچنین گزارش داد که نیکلاس پاناگیوتوپولوس (Nikolaos Panagiotopoulos)، از یونان اظهار داشته که نیروهای مسلح هر 3 طرف تلاش می‌کنند تا از طریق برنامه‌های آموزشی مشترک، اشتراک اطلاعات و امنیت سایبری همکاری مؤثرتری داشته باشند.

در همین حال، پاناگیوتوپولوس و چارالامبوس پتریدس (Charalambos Petrides)، از قبرس تأیید کردند که 3 طرف در تلاش هستند تا کشورهای بیشتری، به‌ویژه ایالات متحده، در این مشارکت حضور داشته باشند، زیرا ادعا می‌کنند که حضور این کشورها در خاورمیانه به ثبات منظقه کمک می‌کند.

رژیم صهیونیستی، یونان و قبرس، در پی افزایش تنش در منطقه، که بنا بر ادعای آنها به دلیل انکار حقوق «EEZ» ترکیه در سراسر مدیترانه شرقی ایجاد شده، روابط نزدیک ایجاد کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.