about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

هند و اسرائیل، توافق‌نامه‌ای را در زمینه تهدیدات سایبری امضا کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ هند و اسرائیل، توافق‌نامه‌ای را با هدف گسترش همکاری در زمینه تهدیدات سایبری امضا کردند. این توافق‌نامه نقشی اساسی در میان همه‌گیری ویروس کرونا و افزایش آسیب‌پذیری‌های دنیای مجازی ایفا می‌کند. توافق‌نامه میان سانجیو سینگلا (Sanjiv Singla)، سفیر هند در اراضی اشغالی و ییگال اونا (Yigal Unna)، مدیرکلی اداره سایبری ملی اسرائیل (INCD) امضا شد. اونا همچنین تصریح کرد که تعمیق همکاری با هند برای مقابله با تهدیدات سایبری، امری ضروری است.

از سال 2018 چندین جلسه میان 2 دولت برای گسترش همکاری در زمینه امنیت سایبری برگزار شده است؛ در ماه ژوئن سال گذشته نیز هماهنگ کننده امنیت سایبری هند نیز برای حضور در کنفرانس سایبرویک به اراضی اشغالی سفر کرد.

کارشناسان معتقدند که امنیت سایبری ستون مهم مشارکت میان 2 دولت به شمار می‌رود. تفاهم‌نامه بین اداره سایبری ملی اسرائیل و تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای هند امضا شده که واحدی از وزارت الکترونیک و فناوری اطلاعات این کشور محسوب می‌شود. براساس این توافق‌نامه، همکاری عمیاتی میان 2 طرف و تبادل اطلاعات در مورد تهدیدات سایبری برای افزایش سطح حفاظتی در این زمینه گسترش خواهد یافت؛ همچنین چارچوبی برای همکاری در ایجاد ظرفیت، گفتگو، تسهیل مبادلات منظم و تبادل متقابل بهترین شیوه‌ها در این زمینه‌ها تعیین می‌شود.

اونا با امضای این توافق‌نامه گفت که تسریع دیجیتالی شدن فرآیندها همزمان با چالش‌های عظیم مقابله با بیماری همه‌گیر کووید-19 و تهدیدات روزافزون در فضای سایبری، چالش‌های جدیدی را به همراه دارد و نیازمند ساخت سریع سرویس‌ها و سیستم‌های حفاظتی است.

وی مدعی شد که اسرائیل می‌تواند با تجربه خود مشارکت داشته باشد و در عوض از تجربه گسترده هند در مقابله با حملات سایبری بهره‌مند شود. براساس بیانیه منتشر شده از اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی، هند و اسرائیل از سال 2018 در زمینه امنیت سایبری همکاری داشته‌اند و توافق‌نامه جدید فرصتی برای تأکید مجدد تعهد متقابل بین 2 دولت است.

از زمان توافق قبلی، سمینارهای حرفه‌ای بین مقامات دولتی و صنعت برگزار شده و بازدیدهای متقابل زیادی نیز صورت گرفته‌اند. سفیر هند در اراضی اشغالی تأکید کرد که امنیت سایبری یک منطقه طبیعی و روبه‌رشد همکاری بین هند و اسرائیل است. سینگلا اظهار داشت که این توافق‌نامه به‌شدت مورد تأکید نخست وزیران 2 طرف بوده است.

از زمان سفر نارندرا مودی (Narendra Modi)، نخست وزیر هند به اراضی اشغالی در سال 2017، امنیت سایبری به عنوان مسئله مهم همکاری میان 2 طرف شناخته شد. یک توافق‌نامه نیز همان سال میان مودی و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی امضا شد.

منبع:

تازه ترین ها
تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.

تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.