about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

توئیتر رقیب مایکروسافت برای خرید تیک‌تاک شد

به نظر می رسد توئیتر به رقیبی برای مایکروسافت تبدیل شده و قصد خرید تیک‌تاک را دارد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از دیجیتال ترندز، به نظر می رسد  توئیتر نیز قصد خرید تیک‌تاک را دارد و به رقیبی برای مایکروسافت تبدیل شده است. اما هنوز مشخص نیست این شبکه اجتماعی می تواند در مقایسه با مایکروسافت قیمت بالاتری برای خرید ارائه کند یا خیر.
روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی جدید به نقل از یک منبع آگاه فاش کرده توئیتر مذاکرات اولیه برای خرید تیک‌تاک را آغاز کرده است.
البته به گفته این منابع آگاه چنانچه توئیتر بخواهد این عملیات ادغام را انجام دهد باید سرمایه خود را افزایش دهد. زیرا ارزش بازاری توئیتر ۲۹ میلیارد دلار و تقریبا به اندازه ارزش سرویس های  تیک‌تاک در آمریکا است که رئیس جمهور آمریکا دستور خرید آنها را صادر کرده است.
اریک گوردن پروفسور دانشگاه میشیگان در این باره می گوید: توئیتر برای فراهم کردن سرمایه لازم جهت خرید سرویس های تیک‌تاک در آمریکا با چالش بزرگی روبرو است. ظرفیت دریافت وام شرکت محدود است.
از سوی دیگر شرایط خرید تیک‌تاک توسط توئیتر هنوز مشخص نیست اما این شرکت متعقد است به اندازه مایکروسافت با تحقیقات گسترده آنتی تراست روبرو نخواهد شد.
این در حالی است که هفته گذشته  پس از تهدید ترامپ به ممنوعیت شبکه اشتراک‌گذاری ویدئو تیک‌تاک، مایکروسافت قصد خود برای خرید این اپلیکیشن را اعلام کرد.
 

منبع:

تازه ترین ها
امضا
1405/06/31 - 13:31- آمریکا

امضا قانون نظارت بر مراکز داده توسط فرماندار کالیفرنیا

فرماندار کالیفرنیا بسته قانونی جامعی را برای نظارت بر مراکز داده امضا کرد.

صرافی
1405/06/31 - 12:52- آمریکا

صرافی بایننس به دلیل نقض تحریم‌ها علیه ایران تحت بررسی قرار گرفت

صرافی بایننس به دلیل احتمال نقض تحریم‌ها علیه ایران تحت بررسی مقامات آمریکایی قرار دارد.

درخواست
1405/06/31 - 12:20- هوش مصنوعي

درخواست شرکت‌های آنتروپیک و اوپن‌ای‌آی از دولت استرالیا

شرکت‌های آنتروپیک و اوپن‌ای‌آی از دولت استرالیا خواستند ممنوعیت آموزش مدل‌های هوش مصنوعی را کاهش دهد.