about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

شرکت توئیتر که به گفته‌ی خود 228 میلیون استفاده‌کننده در سراسر جهان دارد، با مشکلی از طرف داعش در این شبکه روبروست. برخلاف ممنوعیت این شرکت نسبت به پخش صحنه‌ها و عکس‌های خشن و تهدیدآمیز در توئیتر، این گروه با نمایش گذاشتن صحنه‌های خشن مثل بریدن سر در این شبکه سعی درتهدید کارمندان این شبکه‌ی اجتماعی دارد. هم‌چنین این گرو ه در یک پست خود در این شبکه گفت: "جنگ مجازی شما علیه ما سبب جنگ واقعی ما علیه شما خواهد شد." چندی پیش نیز این گروه با انتشار عکسی از اوباما که در حال ذبح او بودند، او را تهدید به قتل کردند. به همین دلیل، این شرکت با حذف محتواهایی که شامل صحنه‌های مخوف می‌شود سعی در پاک‌سازی این شبکه از این گونه موارد دارد.

تازه ترین ها
احساس
1404/09/18 - 16:50- تلگرام

احساس ناامنی مجرمان سایبری در تلگرام

در حالی که کاربران عادی یک پیام‌رسان را بر اساس راحتی، تجربه کاربری و پایداری (و شاید استیکرهای جذاب) انتخاب می‌کنند، مجرمان سایبری پلتفرم‌ها را از زاویه‌ای کاملاً متفاوت ارزیابی می‌کنند.

طرح
1404/09/18 - 16:01- هوش مصنوعي

طرح گسترده هوش مصنوعی در روسیه

روسیه به دنبال تسریع پذیرش هوش مصنوعی مولد از طریق هماهنگی وزارتخانه‌ها و گسترش دسترسی در سراسر اقتصاد است.

راه‌اندازی
1404/09/18 - 14:37- هوش مصنوعي

راه‌اندازی اکوسیستم هوش مصنوعی برای توسعه کشاورزی در امارات

امارات متحده عربی اکوسیستم هوش مصنوعی را برای حمایت از کشاورزان در طول تغییرات اقلیمی راه‌اندازی کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.