about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تهیه اولین تصاویر رنگی سه بعدی از بدن انسان

حققان موسسه سِرن اسکنر جدیدی ساختند که قادر است تصاویر کاملا رنگی سه بعدی از استخوان ها، چربی ها و بافت های نرم بدن تهیه کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ برای ساخت این اسکنر از حسگری استفاده شد که موسسه سرن برای برخورددهنده هادرونی بزرگ ساخته است. این برخورد دهنده در واقع یک شتاب دهنده ذره ای مستقر در موسسه تحقیقاتی سرن در نزدیکی ژنو سوئیس است. 
در این فناوری جدید که Spectral CT نام دارد، حسگر سرن میرایی طول موج های اشعه ایکس را در هنگام عبور از مواد مختلف اندازه گیری می کند و پس از پردازش اطلاعات طیف سنجی به دست آمده، با استفاده از الگوریتم های مختلف، یک تصویر سه بعدی به دست می آید که عضلات، استخوان ها، آب، چربی، علایم بیماری ها و حتی ساعت بیمار را به طور کاملا واضح نشان می دهد. 
قلب تپنده این فناوری تراشه ای موسوم به Medipix3 است که توسط موسسه سرن ساخته شده و قادر است هر یک از ذراتی را که به پیکسل های حسگر برخورد می کنند، تشخیص داده و شمارش کند. 
محققان نمونه اولیه این اسکنر را برای تشخیص آسیب های استخوان ها و مفاصل، شناسایی تومورهای سرطانی و تشخیص علایم اولیه بیماری های قلبی مورد استفاده قرار دادند و نتایج به دست آمده کاملا رضایت بخش بود. 
قرار است ظرف چند ماه آینده آزمایشات بالینی این ابزار در نیوزیلند آغاز شود. 

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.