about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

طبق تحقیقات دانشگاه داندی، نسل بعدی استاندارد های شبکه ی بی سیم می تواند شکاف های امنیتی حیاتی را باز بگذارد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان، به نقل از «techrepublic» شبکه های «5G» به سرعت در حال رشد و شکوفایی هستند و فرصت های تازه ای را برای نوآوری در تجارت در سرتاسر جهان، ایجاد می کنند. متاسفانه این فناوری می تواند اطلاعات کسب و کارها را نیز در معرض خطر قرار دهد.

تحقیقات جدید از پژوهشگران دانشکده ی «ETH Zurich»، دانشگاه «Lorraine / INRIA» و دانشگاه «Dundee» نشان می دهد که 5G در زمینه ی حفاظت اطلاعات نسبت به آنچه در استانداردهای «4G» و «3G» ارائه شده بود ، پیشرفت بهبود پیدا کرده است.

ساسا رادومیروویچ (Saša Radomirovic) از دانشگاه داندی (Dundee) در مقاله ی اخبار دانشگاه در این باره گفت:

اما به اندازه ای که انتظار می رفت، امن نیست. در موقعیت کنونی ، 5G همه ی شکاف های امنیتی را نمی بندد. این مسئله منجر به حملات سایبری متعدد شده و کاربران را مجبور به پرداخت هزینه هایی برای استفاده از تلفن همراه به عنوان شخص ثالث می کند.

دیگر افراد گروه راه حل هایی را مطرح می کردند؛ اما رادوویچ ذکر کرد که آن ها هنوز نگران حفاظت حریم شخصی نه چندان کاملی هستند که کاربران را در معرض حملات هدفمند قرار می دهد.

همانطور که در گزارش ذکر شده است ، استانداردهای 5G از پروژه ی مشارکت نسل سوم (3GPP)، از یک پروتکل توافق کلید تصدیق شده (Authenticated Key Exvhange) برای امنیت استفاده می کند. با این حال این استانداردها ، از مقررات احراز هویت 2 جانبه و خصوصیات توافق بر کلید پایه ، استفاده نمی کنند.

در انتهای گزارش ، نویسندگان ، برای بهبود امنیت 5G توصیه هایی ارائه دادند. این توصیه ها ایجاد الزامات خاص برای 5G که کمبود حفاظت ها، بررسی افزونگی ها و نقش «SQM» را در برمی گیرد و اهمیت روش های رسمی آزمون را مشخص می کند.

رادومیروچی توضیح داد:

مهمترین نکته در کار ما این است که معرفی یک فناوری جدید ، بدون تجزیه و تحلیل دقیق و رسمی مشخصات فنی آن، ممکن است عواقبی جدی را در بر داشته باشد.

درحالیکه زمان زیادی تا انتشار رسمی 5G باقی نمانده، مشکلات ذکر شده در این فناوری، همچنان وجود دارند. شبکه ی بی سیم بعدی، «6G» نیز پتانسیل مشکلات امنیتی را دارد. همانطور که در گزارش جهان شبکه (Network World) اشاره شده است ، شبکه های 6G بر پایه ی تراهرتز (terahertz) در برابر حمله های مرد میانی (Man In The Middle) مصون  نیستند.

گمان می شد که فرکانس های کوچک تر برای رهگیری بسیار ناچیز بوده اند؛ اما تحقیقی در مجله ی «journal nature» نشان می دهد که یک مهاجم می تواند بدون اینکه شناسایی شود، این شبکه ها را شنود کند.

نکاتی مهم برای رهبران فناوری:

  • استانداردهای شبکه ی 5G فاقد حفاظت های امنیتی ضروری است و می تواند تجارت ها و کاربران را در معرض خطر قرار دهد.
  • زمانی تصور می شد که شبکه های 6G بر پایه ی تراهرتز ، در برابر حمله های مرد میانی، ایمن هستند؛ اما اکنون مشخص شده است که می توانند بدون آگاهی قربانی، رهگیری شوند.
تازه ترین ها
استفاده
1404/02/14 - 08:08- هوش مصنوعي

استفاده از "هوش مصنوعی" در متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی را با استفاده از هوش مصنوعی گمنام کرده و در اختیار شرکت‌ها، جهت تولید مدل زبانی بزرگ قرار داده‌ایم.

برنامه‌نویسی
1404/02/14 - 08:02- هوش مصنوعي

برنامه‌نویسی سریع و دقیق با هوش مصنوعی

اپل با همکاری یک شرکت نوپا قصد دارد سکویی جدید راه‌اندازی کند که برنامه‌نویسی را با استفاده از هوش مصنوعی دقیق، ساده و سریع خواهد کرد.

گسترش
1404/02/14 - 07:54- هوش مصنوعي

گسترش همکاری‌ ایران و روسیه در حوزه هوش مصنوعی بررسی شد

دستیار ویژه رئیس‌جمهور روسیه در حوزه علم و فناوری و معاون علمی رئیس‌جمهور ایران،در نشستی مشترک،همکاری‌های فناورانه ایران و روسیه را با اولویت هدف‌گذاری‌های کوتاه‌مدت و نتیجه‌گرا بررسی کردند.