about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

انتشار شده در تاریخ

تهدید به جنگ سایبری توسط رژیم صهیونیستی

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ به نوشته روزنامه "اسرائیل هایوم"، مقامات اسرائیل قصد دارند در چارچوب جنگ سایبری علیه جنبش جهانی تحریم اسرائیل، تمامی فعالیت‌های این جنبش را در شبکه‌های مجازی زیر نظر بگیرند و در جهت از بین بردن این شبکه تلاش کنند.
این روزنامه نوشت که مقامات صهیونیست به شدت از گسترش فعالیت‌های جنبش بی دی اس در کشورهای مختلف جهان خشمگین هستند و این جنبش را تهدیدی برای مشروعیت زدایی این رژیم می‌دانند. گلعاد آردان وزیر امور راهبردی رژیم نیز با اعلام این خبر در کنفرانس "سایبرتک 2016" که در تل آویو برگزار شده بود، از اختصاص بیش از 25 میلیون دلار برای جنگ سایبری علیه این جنبش خبر داد.
جنبش جهانی تحریم اسرائیل یا بی دی اس‌، در سال ۲۰۰۵ تاسیس شد، این عبارت اختصار سه کلمه (Boycott) به معنای تحریم، (Divestment) خارج کردن سرمایه‌گذاری‌ها و (Sanctions) به معنای تحریم است. این جنبش بیشتر اهداف و استراتژی خود را از جنبش حقوق مدنی در ایالات‌متحده آمریکا به رهبری مارتین لوترکینگ و جنبش مبارزه بر ضد نژادپرستی در آفریقای جنوبی به رهبری نلسون ماندلا برداشت کرده است. بیش از ۳۷۰ سازمان غیردولتی فلسطینی و احزاب سیاسی و سندیکاهای حرفه‌ای و هیئت‌ها و اتحادیه‌های مختلف و جنبش‌های مردمی تومار درخواست برای تحریم اسرائیل را امضا کردند.

 

تازه ترین ها
تعطیلی
1404/09/24 - 14:51- سایرفناوری ها

تعطیلی شبکه‌های تلفن‌های قدیمی در اراضی اشغالی تا سال 2026

رژیم صهیونیستی تا فوریه سال آینده شبکه‌های تلفن قدیمی را از رده خارج خواهد کرد.

راه‌اندازی
1404/09/24 - 14:37- آفریقا

راه‌اندازی چارچوب آموزش امنیت سایبری جهانی در سومالی

سومالی چارچوب آموزش امنیت سایبری معتبر جهانی را با هدف تقویت ظرفیت ملی امنیت سایبری راه‌اندازی کرد.

مدیریت
1404/09/24 - 13:47- هوش مصنوعي

مدیریت مسافران در فرودگاه‌های امارات به کمک هوش مصنوعی

فرودگاه‌های امارات متحده عربی برای مدیریت ترافیک روزافزون مسافران از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند.