about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

تمرکز بیشتر پنتاگون بر ابزارهای ضد نفوذ

فرانک کندال (Frank Kendall)، معاون وزارت دفاع آمریکا، بعد از سخنرانی برای جامعه مهندسین نیروی دریایی آمریکا (American Society of Naval Engineers) در واشنگتن در مصاحبه‌ای با رویترز گفت: "مشکل حملات سایبری، درباره امنیت سامانه‌های تسلیحاتی و مسائل مربوط به آن‌هاست. این مسئله یک مشکل فراگیر است و به توجه بیشتری نیاز دارد."
کندال از برنامه‌ریزی لازم برای افزایش امنیت سایبری فاز جدید طرح "قدرت خرید بهتر" (better buying power) خبر داد. به گفته کندال، وی در حال کار بر روی بخش ویژه‌ای از نیازهای امنیت سایبری است که امنیت خرید تسلیحات نظامی توسط پنتاگون را افزایش می‌دهد.
در بودجه پیشنهادی مالیاتی سال 2016 باراک اوباما، 14 میلیارد دلار برای فعالیت‌های سایبری جهت محافظت بهتر شبکه‌های خصوصی و دولتی در مقابل تهدیدات نفوذی پیشنهادشده که تنها 5.5 میلیارد دلار آن به پنتاگون اختصاص داده‌شده است.
رییس بخش آزمایش تسلیحات پنتاگون به کنگره گفت که تقریباً تمام برنامه‌های تسلیحاتی در مقابل حملات سایبری از قبیل نرم‌افزارهای قدیمی، نرم‌افزارهای اصلاح‌نشده و نرم‌افزارهای دارای ساختار نادرست، آسیب‌پذیر هستند.
کندال با تکرار نگرانی‌های خود اعلام داشت که تلاش می‌کند که آگاهی‌ها را نسبت به این مشکل بزرگ افزایش دهد، مشکلی که پنتاگون و تمامی لایحه‌های صنعتی شامل لایحه‌های عظیم‌تر زنجیره تأمین تسلیحات نظامی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.
با افزایش سرمایه‌گذاری و تمرکز بر روی امنیت سایبری فعالیت شرکت‌هایی که نقش مهمی در تحلیل، کدگذاری و امنیت سایبری برای آژانس‌های دولتی دارند، افزایش خواهد یافت.
کندال گفت که اقدامات امنیتی برای دفاع از سامانه‌های تسلیحاتی آمریکا و شرکت‌های سازنده تسلیحات نظامی در مقابل حملات سایبری فزاینده صورت گرفته است، اما کافی نیست.
در ژانویه زمانی که کندال آخرین نسخه از دستورالعمل‌های خرید پنتاگون بنام " Department of Defense Instruction 5000.02" را رونمایی کرد، گفت که کار بر روی بخش جدیدی برای طراحی و مدیریت امنیت سایبری را آغاز کرده است.
مایک راجرز، دریاسالار آژانس امنیت ملی آمریکا، گفت که پنتاگون به یک روش جدید نیاز دارد که اجازه بروز رسانی سریع برای محافظت سایبری تسلیحات نظامی را بدهد.
کندال در کنفرانس بیان کرد که جدیدترین نسخه از طرح "قدرت خرید بهتر" همین ماه منتشر خواهد شد. کندال همچنین اضافه کرد که این طرح دارای بخشی برای امنیت سایبری است.

 

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.