about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تمرکز ارتش آمریکا روی راه کارهای نرم افزاری

ارتش آمریکا قصد دارد به منظور درک بهتر سیگنال ها در میدان جنگ، به راه کارهای نرم افزاری روی آورد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «c4isrnet»؛ فرماندهان ارتش آمریکا در نمایشگاه سالانه نیروی زمینی (AUSA) اعلام کردند به منظور شناسایی و درک سریع تر سیگنال های موجود در طیف الکترومغناطیسی، قصد دارند به جای استفاده از راه کارهای سخت افزاری، به شیوه های نرم افزاری روی آورند.

تعدادی از کشورها مانند: روسیه و چین، در حوزه ی نبرد الکترونیکی، دارای توانایی هایی هستند که به آنها اجازه می دهد به سرعت سیگنال های مورد استفاده ی خود را تغییر دهند، همین مسئله دفاع و طبقه بندی سیگنال ها را مشکل تر می کند.

کوین فینچ (Kevin Finch)، مدیر برنامه جنگ الکترونیک و سایبر در دفتر اجرایی برنامه اطلاعاتی، جنگ الکترونیک و حسگرها گفت:

ما در تلاش هستیم که از راه کار سخت افزاری دوری کرده و بیشتر به روش های نرم افزاری روی آوریم تا بتوانیم تهدیدات را با سرعت بالاتری کاهش دهیم.

جری پارکر (Jerry Parker)، معاون ارشد مدیر «C4ISR» و جنگ الکترونیک در شرکت پیمانکار دفاعی «CACI»، در اظهار نظری مشابه توضیح داد، کشورهایی مانند چین، استاد تغییر سیگنال ها هستند.

پارکر ادامه داد:

ما هر روز اثرات فرکانس های رادیویی جدیدی را مشاهده می کنیم. آیا این یک فرکانس رادیویی جدید برای ارتباطات است یا به منظور کنترل پهپادها استفاده می شود؟

وی شرح داد CACI قصد دارد معماری منبع بازی را برای دولت و دیگر پیمانکارها توسعه بدهد تا آنها قادر باشند قابلیت های نرم افزاری مخصوص به خود را توسعه دهند. درست مشابه آیفون یک جعبه ی سخت افزاری ثابت است؛ اما به توسعه دهندگان شخص ثالث اجازه می دهد، نرم افزارهای مورد نظر خود را برای آن توسعه دهند.

مقام بالا اشاره کرد، به واسطه ی راه کار بالا دیگر نیازی نیست با به وجود آمدن هر سیگنال جدید، سخت افزاری تازه توسعه داده شود.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.