about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

سازمان روسکام نادزور مهلت افتتاح نمایندگی شرکت‌های فناوری اطلاعات خارجی در روسیه را تمدید کرد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ قانون افتتاح نمایندگی شرکت‌های فناوری اطلاعات خارجی که 1 ژوئیه 2021 به تصویب رسید شرکت‌های اینترنتی خارجی را که مخاطبان روزانه آن‌ها در فدراسیون روسیه بیش از 500 هزار کاربر است، موظف کرد دفاتر نمایندگی خود را در این کشور از 1 ژانویه 2022 افتتاح نمایند و یک حساب شخصی نیز در وب‌سایت روسکام نادزور ثبت کنند.

فهرست این شرکت‌ها در وب‌سایت رسمی سازمان روسکام نادزور منتشرشده و شامل 13 شرکت خارجی با 22 منبع اطلاعاتی است. در این لیست شرکت‌های گوگل، اپل، فیس بوک، توییتر، تیک‌تاک، تلگرام، زوم، وایبر، دیسکورد، پینترست، اسپاتیفای، توییچ و لایک می قرارگرفته‌اند.

بر طبق گزارش‌های جدید، هیچ‌یک از سرویس‌های اینترنتی خارجی تاکنون بر طبق قانون، حساب شخصی در وب‌سایت روسکام نادزور ثبت نکرده و فرم مخصوصی برای ارتباط با کاربران روس درج نکرده است.

سازمان روسکام نادزور در نظر دارد برای اجرای الزامات قانون «استقرار» شرکت‌های فناوری اطلاعات خارجی مهلت دیگری تعیین کند تا شرکت‌های مذکور اقدام به افتتاح نمایندگی در این کشور نمایند. قانون افتتاح نمایندگی این شرکت‌ها جهت تعامل با شهروندان و مقامات در روسیه از اول ژانویه به اجرا گذاشته‌شده است. 

قانون مورداشاره با بهره‌گیری از مجموعه‌ای از اقدامات شرکت‌های فناوری اطلاعات خارجی را وادار به رعایت قوانین روسیه می‌کند که ازجمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

ممنوعیت انتشار تبلیغات در منبع اطلاعاتی، محدودیت در تراکنش‌های پرداخت به‌حساب شرکت‌ها، ممنوعیت نتایج جستجو، ممنوعیت جمع‌آوری و انتقال فرامرزی داده‌های شخصی کاربران روس‌، اطلاع‌رسانی به کاربران منابع اینترنتی در مورد نقض قوانین فدراسیون روسیه و محدودیت جزئی یا کامل دسترسی به منبع اطلاعات. 

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.