about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

سازمان روسکام نادزور مهلت افتتاح نمایندگی شرکت‌های فناوری اطلاعات خارجی در روسیه را تمدید کرد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ قانون افتتاح نمایندگی شرکت‌های فناوری اطلاعات خارجی که 1 ژوئیه 2021 به تصویب رسید شرکت‌های اینترنتی خارجی را که مخاطبان روزانه آن‌ها در فدراسیون روسیه بیش از 500 هزار کاربر است، موظف کرد دفاتر نمایندگی خود را در این کشور از 1 ژانویه 2022 افتتاح نمایند و یک حساب شخصی نیز در وب‌سایت روسکام نادزور ثبت کنند.

فهرست این شرکت‌ها در وب‌سایت رسمی سازمان روسکام نادزور منتشرشده و شامل 13 شرکت خارجی با 22 منبع اطلاعاتی است. در این لیست شرکت‌های گوگل، اپل، فیس بوک، توییتر، تیک‌تاک، تلگرام، زوم، وایبر، دیسکورد، پینترست، اسپاتیفای، توییچ و لایک می قرارگرفته‌اند.

بر طبق گزارش‌های جدید، هیچ‌یک از سرویس‌های اینترنتی خارجی تاکنون بر طبق قانون، حساب شخصی در وب‌سایت روسکام نادزور ثبت نکرده و فرم مخصوصی برای ارتباط با کاربران روس درج نکرده است.

سازمان روسکام نادزور در نظر دارد برای اجرای الزامات قانون «استقرار» شرکت‌های فناوری اطلاعات خارجی مهلت دیگری تعیین کند تا شرکت‌های مذکور اقدام به افتتاح نمایندگی در این کشور نمایند. قانون افتتاح نمایندگی این شرکت‌ها جهت تعامل با شهروندان و مقامات در روسیه از اول ژانویه به اجرا گذاشته‌شده است. 

قانون مورداشاره با بهره‌گیری از مجموعه‌ای از اقدامات شرکت‌های فناوری اطلاعات خارجی را وادار به رعایت قوانین روسیه می‌کند که ازجمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

ممنوعیت انتشار تبلیغات در منبع اطلاعاتی، محدودیت در تراکنش‌های پرداخت به‌حساب شرکت‌ها، ممنوعیت نتایج جستجو، ممنوعیت جمع‌آوری و انتقال فرامرزی داده‌های شخصی کاربران روس‌، اطلاع‌رسانی به کاربران منابع اینترنتی در مورد نقض قوانین فدراسیون روسیه و محدودیت جزئی یا کامل دسترسی به منبع اطلاعات. 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.