about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت مک کواری قرارداد سایبری را با اداره مالیات استرالیا تمدید کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت مک کواری، بخشی از گروه تلکام مک کواری (Macquarie Telecom Group) اعلام کرد که قرارداد خود را با اداره مالیات استرالیا (ATO) برای ارائه طیف وسیعی از داده‌ها و خدمات امنیت سایبری تمدید کرد.

به گفته این شرکت، اداره مالیات استرالیا همچنان به استفاده از خدماتی از جمله دروازه اینترنتی امن (SIG) مک کواری، مرکز عملیاتهای امنیتی (SOC) شبانه‌روزی، مرکز داده مستقل، زیرساخت‌های همگرا و خدمات ابری ادامه خواهد داد.

از زمان امضای قرارداد اولیه در سال 2019، مک کواری مهاجرت خدمات دروازه اینترنتی امن را تسهیل کرده و همچنین از تیم‌های فناوری اطلاعات و امنیت اداره مالیات استرالیا در رابطه با خدمات دروازه اینترنتی امن پشتیبانی می‌کند؛ این پشتیبانی شامل نظارت بر رویدادهای دیجیتال در دروازه اینترنتی امن اداره مالیات استرالیا و تریاژ حملات هدفمند به‌وسیله مرکز عملیاتهای امنیتی مک کواری است.

برای اداره مالیات استرالیا، مرکز عملیاتهای امنیتی مک کواری یک بازرسی کامل از جریان‌های ترافیک اینترنت، محتوا و تصاویر را برای برآورده کردن سیاست‌های اداره مالیات استرالیا، چارچوب سیاست امنیتی حفاظتی دولت (PSPF) و راهنمای امنیت اطلاعات (ISM) فراهم می‌کند.

در ماه دسامبر گذشته، دولت مک کواری، متخصص امنیت سایبری دولتی استرالیا، اولین شرکتی در استرالیا شد که «تأیید راهبردی» خدمات مرکز داده و ابری خود را از سوی آژانس تحول دیجیتال (DTA) دریافت کرد.

دولت مک کواری، دروازه اینترنتی امن و سایر خدمات امنیت سایبری را بر اساس تعداد کارکنان تقریباً به 42 درصد از دولت فدرال ارائه می‌دهد.

آیدان تودهوپ (Aidan Tudehope)، مدیر عامل دولت مک کواری گفت :

«ما مفتخریم که نقشی کلیدی در حفظ امنیت یکی از اساسی‌ترین سازمان‌های دولتی استرالیا ایفا می‌کنیم، در زمانی که استرالیایی‌ها به دنبال اطمینان بیشتر از داده‌های مهم دولتی خود و مؤسساتی که آن‌ها را ذخیره و محافظت می‌کنند از امنیت کامل برخوردار هستند.»

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.